Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2019

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε από τη Βραζιλία και το γεγονός ξάφνιασε τους Αμερικάνους. Παράλληλα, εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την γενική αγωνιστική εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς δεν δείχνει πως παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

 

Για το γεγονός, λοιπόν, πήρε θέση το γνωστό μπασκετικό σάιτ "ringer", το οποίο αναφέρει τα εξής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης έχει κερδίσει το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ, ενώ οδήγησε τους Μπακς στο κορυφαίο ρεκόρ στης ιστορίας τους και στους τελικούς της Ανατολής. Θα μπορούσε να είναι ο κορυφαίος παίκτης σε Παγκόσμια και Ολυμπιακούς, ανάλογα με το ποιους στέλνουν η Τeam USA. Αλλά πρώτα η Ελλάδα χρειάζεται να βρει τον σωστό τρόπο να τον χρησιμοποιεί στο παρκέ.

Ο Γιάννης ήταν ασταμάτητος τη σεζόν που πέρασε, αφού είχε δίπλα του τριποντέρ σε κάθε θέση, κάτι που οδηγούσε τις άμυνες να κάνουν δεύτερες σκέψεις με το που θα πρέπει να πάνε στην άμυνα. Δεν ήξεραν από που θα τους έρθει. Ελάχιστοι μπορούν να μαρκάρουν αποτελέσματικά τον Γιάννη". 

Στα δύο πρώτα ματς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μέσο όρο 11.5 πόντους με 43.8% εντός πεδιάς, ενώ με τους Μπακς είχε 27.7 πόντους και 57.8% σε 12λεπτα φυσικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics