Breaking News
20 Οκτωβρίου 2021

Τόλης Λελεκίδης 
Ο Γ.Σ. Κηφισιάς τίμησε τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου 


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τους αθλητές της χρονιάς, όπου αναμέσά τους είναι και ο Μίλτος Τεντόγλου.
Υποψήφιοι αθλητές της χρονιάς και σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας
Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.
Ο Μίλτος Τεντόγλου υποψήφιος αθλητής της χρονιάς στην Ευρώπη
Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου έχει επιστρέψει το γκρουπ του προπονητή Γιώργου Πομάσκι, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι επέστρεψε στη βάση του
Ο Μίλτος Τεντόγλου απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου του και μοίρασε αυτόγραφα.

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο στάδιο Ζηρίνειο, ο Γ.Σ. Κηφισιάς τίμησε τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Ο σύλλογος του κορυφαίου άλτη, οργάνωσε μια πολύ ωραία εκδήλωση, που τέτοιες πρέπει να γίνονται για αθλητές που έχουν τιμήσει τη χώρα μας και πολύ σπάνια πραγματοποιούνται.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο του «χρυσού» ολυμπιονίκη του μήκους στο Τόκιο, που πέρασε ανάμεσα στα παιδιά που είχαν σχηματίσει δύο γραμμές και κατέληξε να παραλάβει μια ανθοδέσμη.

Τα παιδάκια ήταν ντυμένα με τη φανέλα του Γ.Σ. Κηφισιάς, ενώ πολύς κόσμος είχε μαζευτεί στο «Ζηρίνειο», γονείς με τα παιδιά τους, φίλοι του στίβου, προπονητές, αθλητές κ.λπ. Δεξιά υπήρχε το σκάμμα με μια μεζούρα που ανέγραφε το άλμα 8,41μ., που χάρισε το χρυσό μετάλλιο στον Μίλτο Τεντόγλου. Απέναντι από το στάδιο υπάρχει μια μεγάλη αφίσα του πρωταθλητή, που θα παραμείνει.

Παρόντες ήταν ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ο α’ αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης, ο γ’ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μελαχρινός, ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος και το μέλος Νίκος Τσώνης που παρουσίασε την εκδήλωση. Ακόμη ήταν εκπρόσωποι του δήμου Κηφισιάς και του Γ.Σ. Κηφισιάς.

Για τον Μίλτο Τεντόγλου μίλησαν σε χαιρετισμό που απηύθυναν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κηφισιάς Ιωάννης Σιώμος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, ο γ.γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς. Απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που διαβάστηκε μήνυμά του.

Στη συνέχεια υπήρξε μια ιστορία με τον Λούφι, έναν ήρωα με πολλά κοινά με τον Μίλτο Τεντόγλου, ακολούθησε ένα βίντεο με τις επιτυχίες του Έλληνα πρωταθλητή και στο τέλος έγιναν οι βραβεύσεις.

Το Μίλτο Τεντόγλου βράβευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Σιώμος και τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι βράβευσε ο δημοτικός σύμβουλος Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για το ότι έκλεισε τέσσερα χρόνια στον σύλλογο, που τον στηρίζει και όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειώσει και τις μεγάλες επιτυχίες. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών από δημοτικά σχολεία, κυρίως της Κηφισιάς, αλλά και της Εκάλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους νεαρούς μαθητές και αθλητές να φωτογραφίζονται με τον ολυμπιονίκη και να τους μοιράζει αυτόγραφα.

 Sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

Στην ισπανική Reus Miró συνεχίζει τη διεθνή καριέρα της η Τόλιου

 

 

 

Σεμινάριο εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics