Breaking News
21 Οκτωβρίου 2021

Νέο πόστο για τον Στεφανή στη θέση του Γιάννη Φουντουλάκη που αποχώρησε

 

Με νέο Γενικό Αρχηγό θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Ηρόδοτος, με τον Κώστα Στεφανή να αναλαμβάνει αυτό το σημαντικό πόστο!

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, της Παναχαϊκής, του Ηρακλή, του Ιωνικού και άλλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο ενώ από πέρυσι είναι και μέλος του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας του Ηροδότου.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Φουντουλάκη από την ομάδα, προτάθηκε στον Στεφανή να αναλάβει Γενικός Αρχηγός στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ και εκείνος αποδέχτηκε αυτή τη νέα πρόκληση. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Φουντουλάκη, ο οποίος υπηρέτησε με αγάπη τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Δυστυχώς, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μην μπορεί να συνεχίσει στην απαιτητική αυτή θέση και έτσι αποχωρεί ως φίλος από το σωματείο, στο οποίο πρόσφερε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Τη θέση του Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ένας γνώριμος στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, ο πρώην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Στεφανής.

Ο κ. Στεφανής βρίσκεται στην ομάδα μας από το Μάιο καθώς είναι προπονητής στις ακαδημίες και από σήμερα αναλαμβάνει κι επίσημα χρέη γενικού αρχηγού στην ΠΑΕ.

Γεννήθηκε 11/4/84 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν Παναχαϊκή, Ηρακλής, ΟΦΗ, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Ιωνικός, Καβάλα, Ατρόμητος Πειραιά και μετά ξανά ο Ηρακλής με τον οποίο κέρδισε άνοδο στη Β’ Εθνική και συνέχεια αποσύρθηκε.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του!».

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

Διαβάστε Επίσης

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βοηθά στην ανακύκλωση και στηρίζει τη δράση της Mediterra Institute

 

 

 

Ο Γ.Σ. Κηφισιάς τίμησε τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics