Breaking News
21 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Ο Ήλιος μόλις πέρασε στο ζώδιο σου κι έτσι τον επόμενο μήνα η προσωπική σου επιρροή είναι ισχυρή και τα προσωπικά σχέδια βρίσκονται στο επίκεντρο. Σήμερα η νέα Σελήνη, επίσης στο δικό σου ζώδιο, σου δημιουργεί την αίσθηση μιας καινούριας αρχής. Μπορεί να είναι μια στιγμή να επανεφεύρεις τον εαυτό σου με κάποιον σημαντικό τρόπο ή να βγεις από το καβούκι σου και να εκφραστείς πιο δημιουργικά και αυθόρμητα. Λαμβάνεις μια έκρηξη ενέργειας που μπορείς να αξιοποιήσεις για να επιφέρεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου, ειδικά στην προσωπικότητα, την εμφάνιση και την εικόνα σου. Κάτι που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με λιγότερες αποσκευές και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ταύρος
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της ιδιωτική σου ζωής, ξεκινώντας έναν κύκλο ενός μήνα στον οποίο έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συγχωρήσεις τους άλλους και να αφεθείς αν χρειαστεί. Η σημερινή νέα Σελήνη αυξάνει την επίγνωση της ανάγκης σου για περισσότερη ιδιωτικότητα και χρόνο για προβληματισμό. Θα μπορούσες επίσης να αντιμετωπίσεις θαμμένο θυμό ή επιθυμίες που μπορεί να ξεσπάσουν ξαφνικά.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μόλις μετακινήθηκε στον ηλιακό 11ο οίκο σου φέρνοντας νέα ενέργεια στη ζωή σου που τραβά την προσοχή σου στους επόμενους στόχους ευτυχίας, τις φιλίες και τη δικτύωση. Σήμερα μια νέα Σελήνη φέρνει μια έκρηξη ενέργειας σε αυτόν τον τομέα και το αίσθημα του ανήκειν αποκτά μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου οδηγώντας πολλά από αυτά που κάνεις. Απροσδόκητα γεγονότα γύρω από ένα κοινωνικό θέμα μπορούν να συμβούν τώρα. Μια νέα φιλία με κοινό σκοπό είναι πιθανή.

Καρκίνος
Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 10ο οίκο σου και θα συνεχίσει να διέρχεται έως τις 20/4. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται με την επαγγελματική ή κοινωνική θέση, τη γνώμη των άλλων για εσένα και την ικανότητα σου να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Επίσης ξεχωρίζεις περισσότερο από το συνηθισμένο και οι άλλοι παρατηρούν τι έχεις κάνει ή πρέπει ακόμη να κάνεις. Σήμερα μια νέα Σελήνη εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα φέρνοντας ένα φορτίο ενέργειας και οι φιλοδοξίες σου ίσως φτάσουν στο αποκορύφωμα τους. Ένα νέο έργο, μια εικόνα ή μια νέα προοπτική για την καριέρα σου μπορεί να είναι στα σκαριά τις επόμενες βδομάδες.


Λέων
Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον 9ο ηλιακό σου οίκο όπου θα συνεχίσει να διέρχεται μέχρι τις 20/4. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου δεν είσαι τόσο ικανοποιημένη με την καθημερινότητα και αντ΄ αυτού επιθυμείς περισσότερες εμπειρίες, περιπέτεια και μάθηση. Η σημερινή νέα Σελήνη το συνδυάζει αυτό. Ακολουθείς μια πιο γενναία, πιο θαρραλέα προσέγγιση στη ζωή σου και είσαι ενθουσιασμένη με όσα μπορείς να μάθεις και να ανακαλύψεις. Εάν θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου ή την εκπαίδευση σου τώρα μπορεί να σου δοθούν τα κίνητρα.

Παρθένος
Ο Ήλιος μόλις πέρασε στον ηλιακό 8ο οίκο σου φέρνοντας την ανάγκη για περισσότερο βάθος στις σχέσεις και τις δραστηριότητες σου. Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ακόμα περισσότερη δύναμη στον ιδιωτικό σου κόσμο. Αποκτάς μια ισχυρότερη αίσθηση του ποια είσαι και του τι θέλεις. Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για να διαχειριστείς τα χρέη προς άλλους ή να κερδίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι -είτε αυτή είναι υλικής είτε συναισθηματικής φύσης. Αντιμετωπίζεις γενναία τα δύσκολα ζητήματα.

Ζυγός
Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον τομέα των συνεργασιών σου όπου θα παραμείνει έως τις 20/4. Είσαι πιο πρόθυμη απ’ ότι συνήθως να προσαρμοστείς για να φιλοξενήσεις άλλους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Η σημερινή νέα Σελήνη ανοίγει μια πόρτα για αλλαγή σε μια στενή σχέση τώρα και τις επόμενες βδομάδες. Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να είναι επίσης ισχυρό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να αφυπνιστείς στις ανάγκες της σχέσης σου και μπορεί να γεννηθούν ασυνήθιστες παρορμήσεις που σε ωθούν σε μια νέα αρχή.

Σκορπιός
Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου και θα συνεχίζει να επηρεάζει αυτήν την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 20/4. Οι καθημερινές σου συνήθειες, οι προσπάθειες ευεξίας, καθώς και οι δουλειές σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν την περίοδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φροντίσεις τις λεπτομέρειες που σε βοηθούν να κάνεις τη ζωή σου πιο ομαλή. Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να ξεκινήσει μια νέα κατεύθυνση και να σε παρακινήσει να αναλάβεις την ευθύνη. Είναι μια περίοδος νέων ξεκινημάτων και φρέσκιας ενέργειας στις καθημερινές σου υποθέσεις.

Τοξότης
Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 5ο οίκο σου ξεκινώντας έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα, που αναδεικνύει τη δημιουργική αυτοέκφραση, την ευχαρίστηση, τη διασκέδαση και τον ρομαντισμό. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να απολαύσεις δημιουργικά ενδιαφέροντα και να βρεις νέους τρόπους έκφρασης. Τα χόμπι, ο ρομαντισμός και η ψυχαγωγία βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση. Η σημερινή νέα Σελήνη σε αυτόν τον τομέα υπογραμμίζει μια νέα αρχή, καθώς αποφασίζεις να βελτιώσεις την προσοχή σου στην επιδίωξη της χαράς σου. Φέρνει περισσότερη δύναμη για να κάνεις αλλαγές και να ξεκινήσεις νέα πράγματα, καθώς σου ανοίγει και πόρτες σε ρομαντικά μέτωπα τις επόμενες βδομάδες.

Αιγόκερος
Οι επόμενες βδομάδες θα φέρουν πληρότητα και οργάνωση στη ζωή του σπιτιού και στις οικογενειακές σχέσεις. Η σημερινή νέα Σελήνη ενισχύει το κίνητρο σου να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στην προσωπική σου ζωή τις επόμενες βδομάδες. Είναι καιρός να ενισχύσεις τα επίπεδα άνεσης και να αυξήσεις την αυτογνωσία σου. Μπορεί επίσης να εργαστείς σε σχέδια που σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής μακροπρόθεσμα ή μπορεί να βάζεις τα θεμέλια σε ένα μακροπρόθεσμο εγχείρημα. Η αναδιοργάνωση ή η ανακαίνιση στο σπίτι ευνοείται.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια λαμπρή εποχή νέας ελπίδας και ξεκινημάτων που σχετίζονται με τη μάθηση, τη μετακίνηση, το μοίρασμα και την επικοινωνία. Ο Ήλιος μόλις μετακινήθηκε στον 3ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή ενός μήνα και είσαι πιο απασχολημένη και πιο συνδεδεμένη. Η βελτίωση των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων είναι στο επίκεντρο τις επόμενες βδομάδες. Εκφράζεσαι με νέους τρόπους ή μέσα από διαφορετικά κανάλια.

Ιχθείς
Ο νέος κύκλος του Ήλιου που μόλις ξεκίνησε χθες, αναδεικνύει τον τομέα των αξιών, των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης. Είναι μια καλή στιγμή να οργανώσεις τα οικονομικά σου, αλλά επίσης είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αναγνωρίσεις την αξία σου. Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει μια έκρηξη ενέργειας που μπορεί κάλλιστα να σε εμπνεύσει να αυξήσεις την ποιότητα της ζωής σου. Στόχος σου επίσης τώρα είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα επαγγελματικά ή να επιστρέψεις σε ένα πιο παραγωγικό πρόγραμμα.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Με το βλέμμα στο επόμενο πετάλι μας, πάμε την Ελλάδα ψηλά

 

 

 

 

 

Σήμερα 21 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics