Breaking News
22 Μαρτίου 2023

Οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι της χρονιάς δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου καθώς μετά τη νικήτρια στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2022,

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης που θριάμβευσε στον ίδιο αγώνα στους άνδρες, θα πάρει μέρος στο Μαραθώνιο Ρόδου στις 30 Απριλίου 2023.

Ο Πιτσώλης είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη και με ένα συγκλονιστικό σπριντ στα τελευταία μέτρα, πέτυχε την ανατροπή και έκοψε πρώτος το νήμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο την Κυριακή 113 Νοεμβρίου, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες θεατές.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Ιλισός θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο της Ρόδου και όπως δηλώνει, ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία: «Θα τρέξω για πρώτη φορά στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και δεν κρύβω τη χαρά μου. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον αγώνα και ειδικά για τη διαδρομή που είναι δίπλα στη θάλασσα και στη Μεσαιωνική Πόλη, προσφέροντας σπουδαίες εικόνες σε όλους τους δρομείς. Ανυπομονώ λοιπόν να έρθει η 30η Απριλίου και να βιώσω κι εγώ την εμπειρία του αγώνα».

Για τη συμμετοχή του Πιτσώλη αλλά και της Κωνσταντινοπούλου, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου. Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης θα έρθουν για πρώτη φορά στον αγώνα μας, λίγο καιρό μετά τον θρίαμβο τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έχοντας ακούσει τα καλύτερα για τη διοργάνωση και τη ροδίτικη φιλοξενία. Η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταξιώσει το Μαραθώνιο Ρόδου στη συνείδηση των δρομέων, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και ανεβάζει τις ευθύνες μας για τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χαράλαμπο και την Βασιλική για τη συμμετοχή τους».

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου στις 30 Απριλίου, θα μεταδοθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, ζωντανά από την ΕΡΤ3 με τη μετάδοση να ξεκινά από τις 07:00 και να ολοκληρώνεται στις 11:00.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Μέγας χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Under Armour. Μεγάλος Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ & Χορηγός Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H Hotels Collection. Χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines. Χορηγός Θαλάσσιων μεταφορών είναι η Blue Star. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι Sunrise Hotel, ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣΑ.Ε.Β.Ε.Ε., CITROEN Παρασκευάς, Rodos Cycling, Roufas Furniture.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3, η Three Sixty Marketing, η Innews, και ο Antenna Satellite.


Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

 

Οι κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 21/03/2023

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics