Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του Basketball Champions League και είναι πλέον γνωστές και οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, ανάμεσά τους η ΑΕΚ και το Περιστέρι.

 

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και το και το format είναι best-of-3, δηλαδή προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις δύο νίκες. 

Για την ΑΕΚ, που τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου της και θα έχει αβαντάζ έδρας, πιθανοί αντίπαλοι είναι οι εξής: Νίζνι, Βόννη και Οστάνδη.

Για το Περιστέρι, που τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου του και θα έχει ντεσαβαντάζ έδρας, πιθανοί αντίπαλοι είναι οι εξής: Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σαραγόσα και Τουρκ Τέλεκομ.

Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν:

Ως πρώτες: Τουρκ Τέλεκομ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Νίμπουρκ, Σαραγόσα
Ως δεύτερες: Σάσαρι, ΑΕΚ, Τενερίφη, Ντιζόν
Ως τρίτες: Οστάνδη, Μπούργος, Νίζνι, Βόννη
Ως τέταρτες: Λιετκαμπέλις, Μπαντίρμα, Περιστέρι, Μπεσίκτας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics