Breaking News
28 Ιανουαρίου 2023

Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες σε περιοχές του Αιγαίου.

Το πρωί θα παραμείνουν αυτά τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ θα έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα στις υπόλοιπες περιοχές του Αιγαίου. Στη Θράκη θα έχουμε πυκνά σύννεφα με παροδικές βροχές. Από την κεντρική Μακεδονία και σε Ήπειρο, Θεσσαλία και δυτική Στερεά θα έχουμε αρκετό ήλιο. Λίγες συννεφιές αναμένονται σε Πελοπόννησο, Ιόνιο και ανατολική Στερεά με πιθανώς ασθενές βροχές.Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες σε περιοχές του Αιγαίου. Τ

ο πρωί θα παραμείνουν αυτά τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ θα έχουν πιο τοπικό χαρακτήρα στις υπόλοιπες περιοχές του Αιγαίου. Στη Θράκη θα έχουμε πυκνά σύννεφα με παροδικές βροχές. Από την κεντρική Μακεδονία και σε Ήπειρο, Θεσσαλία και δυτική Στερεά θα έχουμε αρκετό ήλιο. Λίγες συννεφιές αναμένονται σε Πελοπόννησο, Ιόνιο και ανατολική Στερεά με πιθανώς ασθενές βροχές.


Από το μεσημέρι και μετά η συννεφιά παραμένει σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ανοίγει ο καιρός. Ίδιο σκηνικό και στο υπόλοιπο Αιγαίο εκτός από τα ορεινά της Κρήτης. Αρκετός ήλιος βγαίνει στην υπόλοιπη χώρα εκτός από τα πολύ δυτικά στο Ιόνιο όπου τοπικά θα έχουμε ψιχάλες.
Το βράδυ ο πιο άστατος καιρός εντοπίζεται σε Πελοπόννησο, Στερεά και Κυκλάδες με ασθενή ωστόσο φαινόμενα.


Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί. Όσο πιο νότια τόσο πιο ενισχυμένοι θα είναι αυτοί. Στα 2 με 4 μποφόρ στο Ιόνιο ενώ στην υπόλοιπη χώρα δε θα έχουμε πάνω από 4 με 5 μποφόρ εκτός από τοπικά σε Κυκλάδες και Καρπάθιο όπου θα αγγίξουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία φτάνει στο 0 και κάτω από το 0 στα ορεινά το βράδυ. Μέσα στη μέρα στη Θράκη θα έχουμε μονοψήφια στους 7 με 9 βαθμούς. Στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 10 με 11 βαθμούς ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13. Στους 13 με 16 βαθμούς θα κινηθεί στα νησιά.


Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους για το Σάββατο 28/1ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Νεφώσεις κατά τόπους στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου είναι πθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια θαλάσσια-παράκτια τμήματα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια από δυτικές πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια-παράκτια μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες.Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικές πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και μόνο στα βόρεια θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics