Breaking News
27 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης κι ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι θα ενισχύσουν τους Ουϊσκόνσιν Χερντ της G League, δηλαδή την θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

 

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ έστειλαν τους δύο rookies στους Ουϊσκόνσιν Χερντ, προκειμένου να προπονηθούν ενόψει της έναρξη της νέας σεζόν της αναπτυξιακής λίγκας.

Ο 22χρονος Ηρακλειώτης γκαρντ μαζι με τον συνομηλικό του Γεωργιανό σέντερ «μετακομίζουν» στην θυγατρική το Μπακς, δέκα μέρες πριν την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος της G League.

Ο Καλαϊτζάκης, είχε επιλεγεί στο νο60 του Draft, ενώ ο Μαμουκελασβίλι στο νο54 αντιστοίχως.

Πάντως, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πρόλαβε να πραγματοποιήσει τις πρώτες του εμφανίσεις στο ΝΒΑ, έχοντας πατήσει παρκέ στα ματς κόντρα σε Χιτ, Πέισερς και Νετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do I. T. F Πρεμιέρα με πολλά μετάλλια για την Ελλάδα

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics