Breaking News
17 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Μαρκάτος 

Mε τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το... ελάχιστο από την αναμέτρηση.

 

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι του, ο Καρέλης βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 22 μήνες, αλλά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που πήρε τη πρώτη του νίκη στη σεζόν!

Νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ (2-1) στο Αγρίνιο, η πρώτη των Κρητικών, μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη που συνεχίζει να αγνοεί εντός έδρας ο Παναιτωλικός, αν και προηγήθηκε. Ένα αυτογκολ του Μαλή και ένα χέρι- πέναλτι του σκόρερ των Αγρινιωτών, Καρέλη, έγραψαν την ιστορία στην αναμέτρηση του Αγρινίου.

Με απουσίες παρατάχθηκαν και οι δύο ομάδες. O Παναιτωλικός χωρίς τους Μεντόσα, Ντίας, Μπαρμπόσα και Χουχούμη, ο ΟΦΗ χωρίς Στάικο, Τσιλιανίδη, Ουές, Διαμαντή, Γρίβα, Λυμπεράκη, Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν.

Γκολ μετά από 22 μήνες ο Καρέλης, αυτογκόλ ο Μαλής!
Ένα εξαιρετικό γκολ του Καρέλη και ένα «φτηνό» αυτογκολ του Μαλή διαμόρφωσαν το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο.
Ο φορ του Παναιτωλικού με ωραία κεφαλιά, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού στο 7′ και το πρώτο του σε επίσημο ματς, μετά από 22 μήνες (8/1/2019). Τελευταία φορά είχε βρει δίχτυα στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Παναχαϊκής για το Κύπελλο.

 Με αρκετή δόση τύχης, οι Κρητικοί απαντούν άμεσα και φέρνουν το ματς στα ίσια στο 17′, όταν από μια ωραία ατομική ενέργεια του Λάμπρου, ο Μαλής προσπαθώντας να απομακρύνει,έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα, για το 1-1.

 Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό μετά το 1-1, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τρόπους διπλασιάσουν τα τέρματα τους και να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα και τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Μια μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου στο 37′, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μελίσσα.

 Προβάδισμα από τη βούλα ο ΟΦΗ!
Με την είσοδο του Καστάνιος, ο ΟΦΗ γίνεται πιο απειλητικός, με τον Βέλγο να μην προλαβαίνει να τελειώσει τη φάση στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 58′ και τον Βργκοτς να βάζει σωτήρια τη κόντρα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ κερδίζει πέναλτι, όταν σε σουτ του Μεγιάδο, η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Καρέλη. Παράβαση που καταλογίστηκε μετά από παρέμβαση του VAR Τζήλου. Ο πρώτος σκόρερ φέτος του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα δεν αστόχησε και οι Κρητικοί παίρνουν προβάδισμα στο σκορ!

Ευκαιρίες για το 1-3!
Ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο ΟΦΗ έφτασε με αξιώσεις σε αυτό. Στο 77′ ο Μελίσσας κράτησε στο παιχνίδι τους Αγρινιώτες, αποκρούοντας το σουτ του Μαρινάκη, ενώ στο 80′ άλλη μια διπλή ευκαιρία, αρχικά το δοκάρι του Ντουρμισάι και στη συνέχεια το σουτ που πέρασε άουτ του Καστάνιος. O Μελίσσας λέει «όχι» και στο σουτ του Νέιρα στο 87′.
Όταν ο Παναιτωλικός αποφάσισε να γίνει πιο απειλητικός, το ρολόι είχε ήδη φτάσει στο 90′ και τα επτά λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο 4ος, δεν ήταν αρκετά για να γλιτώσει την ήττα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ – Η κάρτα του αγώνα
MVP: Μιγκέλ Μεγιάδο. Η παρουσία του Αργεντίνου ήταν καταλύτικη. Έλλειψε πολύ από τον ΟΦΗ τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ήταν παντού μέσα στο γήπεδο, δεν έχασε καμία μονομαχία, ενώ από δικό του σουτ, προήλθε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Νέιρα για το 2-1.

UP: Λάζαρος Λάμπρου. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής στο χορτάρι.

DOWN: Αλέξανδρος Μαλής. Ο Έλληνας αμυντικός επανήλθε στο αρχικό σχήμα μετά από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Περιστέρι και ήταν μοιραίος για την ομάδα του. Στο 17′ στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, στο γύρισμα του Λάμπρου, την έστειλε στα δίχτυα του Μελίσσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Γρατσάνης. Ζορίστηκε να διαχειριστεί το ματς. Εκνεύρισε και τις δύο ομάδες με τα σφυρίγματα του. Πολλές φορές καθυστερούσε χαρακτηριστικά. Στο 52′ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο μαρκάρισμα του Βούρου στον Μόρσεϊ. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Στο 58′ ομως το χέρι του Καρέλη είναι σε μη φυσική θέση, υπήρχε παράβαση πέναλτι, την οποία αρχικά δεν καταλόγισε ο ρέφερι. Μετά από παρέμβαση του VAR Tζήλου, η μπάλα στήθηκε σωστά στην άσπρη βούλα.

ΣΚΟΡΕΡ: 7′ Καρέλης – 16′ Μαλής (αυτ.), 61′ Νέιρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 48′ Λούι, 60′ Καρέλης – 23′ Νέιρα, 69′ Καστάνιος, 88′ Γιαννούλης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Βργκοτς, Αντούνες (79′ Μπελεβώνης), Μαλής, Λούι (78′ Αποστολάκης), Βαρόνε, Τσιγγάρας (63′ Τσιγγάρας), Καρέλης (78′ Κορνέλιους), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (63′ Ζεστέντ), Βέργος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης (74′ Σελίμοβιτς), Βούρος, Μαρινάκης, Λάμπρου (69′ Nτουρμισάι), Νέιρα, Φαν Ντάινεν (70′ Γιαννούλης), Γκαγέγος, Τοράλ (57′ Καστάνιος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης.
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Ο καιρός σήμερα 17/10/2021[vid]

 

 

 

 Χαμός στο Ηράκλειο – Τον πλάκωσε στο ξύλο ο χασάπης, γιατί δεν αγόρασε κρέας!

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics