Breaking News
23 Μαρτίου 2023

Με… άρωμα ΟΦΗ, πρώτο στην Κρήτη το ΓΕΛ Γαζίου

 

Το ΓΕΛ Γαζίου με 13 παιδιά από τις ομάδες Κ19 και Κ17 ΟΦΗ στο ρόστερ του κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης και πάει με μεγάλες προσδοκίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ιδιαίτερη χαρά εκφράζει τα συγχαρητήριά της στο ΓΕΛ Γαζίου για την κατάκτηση της κορυφής στο σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης και στέλνει τις θερμότερες ευχές στους ποδοσφαιριστές του σχολείου, για τις μάχες που θα δώσουν πλέον στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αποτελεί τιμή για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι η αρχική ενδεκάδα του τελικού απέναντι στο 2ο ΓΕΛ Αγ. Νικολάου αποτελούνταν αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ συνολικά στους νικητές του ΓΕΛ Γαζίου συμμετέχουν 13 ποδοσφαιριστές (οκτώ της Κ19 & πέντε της Κ17) των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου ομάδας που ανήκουν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το ήθος που επέδειξαν, ενώ τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν και στους καθηγητές για την καθοδήγηση και τη στήριξη που τους παρείχαν.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον Διευθυντή του ΓΕΛ Γαζίου, κ. Ιωάννη Κωστάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα σχολείο – πρότυπο, με τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΦΗ!

Συγχαρητήρια σε όλους και με το καλό να φέρετε στην Κρήτη μια διάκριση πανελλήνιας εμβέλειας! Έτσι κι αλλιώς για εμάς είστε ήδη νικητές!»
Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 22/03/2023 [vid]

 

 

 

 

Η σκακιστική ομοσπονδία Ελλάδας τίμησε τον Τεντόγλου για την προσφορά του!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics