Breaking News
23 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να βάλεις για λίγο τα συναισθήματα σου στην άκρη ώστε να αντιμετωπίσεις πρακτικά καθήκοντα και να εξετάσεις βελτιώσεις στις πρακτικές σου υποθέσεις. Επιδίωξε να εξετάσεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να φροντίσεις καλύτερα τις ανάγκες σου, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα ο Πλούτωνας μετακομίζει στον ηλιακό 11ο οίκο σου. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας διέλευσης που θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές από τώρα έως τις 11/6. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου η στάση σου προς τους φίλους αλλάζει. Βλέπεις την αρχή μιας μακροπρόθεσμης φάσης που είναι ισχυρή για δικτύωση και σύνδεση. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προδοσίες που τελικά σου δείχνουν ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

 

Ταύρος
Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου σε βγάζει από το καβούκι σου. Σήμερα ξεκινά η πρώτη υπόδειξη για ένα νέο θέμα του Πλούτωνα στη ζωή σου. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας διέλευσης που θα παραμείνει για πολλά χρόνια, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές μέχρι τις 11/6. Η καριέρα, τα επαγγελματικά θέματα και η δημόσια ζωή αρχίζουν να μεταμορφώνονται, απαιτώντας βαθιές και θεμελιώδεις αλλαγές. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποίησε αυτόν τον κύκλο ως πρόκληση για βελτίωση σε αυτούς του τομείς. Οι φιλοδοξίες σου είναι πιο έντονες και μπορεί να αντιμετωπίσεις άτομα που σε ζηλεύουν και που βρίσκουν λάθη σε αυτά που κάνεις.

Δίδυμοι
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου είναι η στιγμή να αναζητήσεις στιγμές ησυχίας, ίσως και λίγη απομόνωση για να αναζωογονηθείς συναισθηματικά. Τώρα ξεκινά ένα νέο θέμα του Πλούτωνα κι αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας μακροχρόνιας διέλευσης, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Η προοπτική, οι στάσεις, τα συστήματα πεποιθήσεων και η μάθηση πρόκειται να μεταμορφωθούν. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ενισχύσεις τις εμπειρίες ζωής ή τις σπουδές σου. Η μελέτη νέων ιδεών ή θεμάτων μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Ωστόσο κάποιοι φόβοι τείνουν να σχετίζονται με τον δρόμο μπροστά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις μέσα από την ένταση προκειμένου να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.

Καρκίνος
Μπορεί να λειτουργήσεις ως σταθεροποιητική δύναμη για τα άτομα στη ζωή σου αυτήν τη στιγμή -και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους φίλους και συνεργάτες. Σήμερα ξεκινά ένα νέο θέμα του Πλούτωνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μακροπρόθεσμου κύκλου οι βασικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο μοιράζεσαι ή δανείζεσαι χρήματα είναι βοηθητικές. Η στάση σου απέναντι στις εξαρτήσεις από τους άλλους, στα οικονομικά και την οικειότητα αρχίζει να μεταμορφώνονται. Είναι καιρός να κάνεις ενδυναμωτικές αλλαγές και επιλογές. Η ενασχόληση με τις πιο σκοτεινές ή τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου μπορεί να είναι μεταμορφωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ADVERTISEMENT
Λέων
Οι προτεραιότητες σου ή οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείς σε έργα που πραγματικά έχουν σημασία και να φροντίσεις τις επιχειρήσεις σου. Οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης και οργάνωσης μπορούν να αποδώσουν. Η στάση σου απέναντι σε συνεργασίες, στενές προσωπικές σχέσεις, συμβιβασμούς και σημαντικά άλλα θέματα και καταστάσεις αρχίζουν να μεταμορφώνονται με τη μετακίνηση του Πλούτωνα που μπορεί να είναι μακροχρόνια, όμως μέχρι τις 11/6 μπορεί να δημιουργήσει μια αναταραχή. Στόχος να καταλήξεις σε μια βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σου από τις συνεργασίες σου και από τις σχέσεις σου.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντας σε να βρεις τρόπους να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Μπορεί να αποκτήσεις μεγαλύτερη συναισθηματική διαύγεια όταν μοιράζεσαι τις σκέψεις ή τα συναισθήματα σου με τον σύντροφο ή έναν ξεχωριστό φίλο. Αν και πρόκειται για μια κρυφή προεπισκόπηση μετακίνησης του Πλούτωνα που θα διαρκέσει πολλά χρόνια από τώρα θα δεις κάποιες αρχικές αλλαγές μέχρι τις 11/6. Η στάση σου απέναντι στην εργασία, τα καθήκοντα, τις υπηρεσίες που προέρχονται από τους άλλους, τις καθημερινές σου συνήθειες και την υγεία αρχίζουν να αλλάζουν. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να απαλλαγείς από κακές συνήθειες ή αναποτελεσματικές μεθόδους, αλλά πρόσεξε να μην αντικαταστήσεις μια κακιά συνήθεια με κάποια άλλη.

Ζυγός
Μπορεί να έχεις υποστήριξη από τη δουλειά σου ή οι ρουτίνες σου να είναι ευχάριστες σήμερα. Η επιδίωξη των στόχων σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Επίσης σήμερα ένα νέο θέμα του Πλούτωνα υφαίνει τη ζωή σου. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας μεταφοράς που θα παραμείνει για χρόνια, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές από τώρα και μέχρι τις 11/6. Οι ερωτικές σχέσεις μπορούν να φέρουν έντονες προσωπικές μεταμορφώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που σε γυρίζουν από μέσα προς τα έξω και μέσα από εμπειρίες μαζί τους, μαθαίνεις περισσότερα για τη δική σου δύναμη στη ζωή. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να σκάψεις βαθιά και να εξερευνήσεις τη δημιουργικότητα σου.

Σκορπιός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 7ο οίκο σου για μερικές μέρες, αναζητάς τρόπους να ισορροπήσεις τη ζωή σου ή θα μπορούσες να αναζητήσεις κάποια ανατροφοδότηση. Ωστόσο από σήμερα και μέχρι τα μέσα Ιούνιου μπορεί να νιώσεις κάποιες αναταράξεις με τον Πλούτωνα να προετοιμάζεται για μια μετακίνηση που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Η στάση σου απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια αλλάζει. Εξερευνάς βαθιά τις ρίζες σου και τα συναισθήματα προσωπικής ασφάλειας. Είναι η στιγμή να αλλάξεις και να ανανεώσεις τη ζωή σου από τις βάσεις της. Δραστηριότητες που σχετίζονται με την κάθαρση και τη συναισθηματική ανανέωση είναι ισχυρές.

Τοξότης
Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν φροντίδα προβλημάτων, τακτοποίηση, οργάνωση και μικροδιαχείριση μπορούν να πάνε ιδιαίτερα καλά σήμερα. Ένα νέο θέμα του Πλούτωνα ξεκινά επίσης σήμερα. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας διέλευσης που θα διαρκέσει τα επόμενα χρόνια, θα δεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές και θα νιώσεις κάποιες αναταράξεις τώρα και μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Η επικοινωνία, η μάθηση και η καθημερινή ζωή αλλάζουν. Είναι μια εξαιρετική, μακροχρόνια περίοδος για σπουδές, γράψιμο αν και υπάρχει κάποια τάση για ένταση που μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου, αν δεν είσαι προσεκτική. Διαφορετικά μπορεί να είναι μια ικανοποιητική στιγμή για προσωπική επιρροή και πειθώ.

Αιγόκερος
Οι άνθρωποι μπορεί να στραφούν σε εσένα για συμβουλές, ιδιαίτερα για δύσκολα θέματα. Οι επικοινωνίες είναι ωφέλιμες και χρήσιμες. Επίσης, σήμερα ξεκινά ένα θέμα με τον Πλούτωνα. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας διέλευσης που θα παραμείνει για πολλά χρόνια, θα δεις κάποιες αρχικές ανακινήσεις και αλλαγές τώρα και μέχρι τις 11/6. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι στάσεις σου απέναντι στα οικονομικά, τα υπάρχοντα, τα χρήματα και τις προσωπικές αξίες αλλάζουν. Μπορεί να προκύψουν μαθήματα ζωής για να έρθεις σε καλύτερη επαφή με την αυτοεκτίμηση, τις αρχές, την αυτοάμυνα και τα χρήματα. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα ελέγχου και κτητικότητας και να μάθεις πως να διαχειρίζεσαι καλύτερα αυτό το κομμάτι της ζωής σου.

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας περνά στο ζώδιο σου σήμερα, αλλά δεν θα αργήσει να αποσυρθεί ξανά στον Αιγόκερω τον Ιούνιο. Αν και πρόκειται μόνο για μια κρυφή προεπισκόπηση μιας διέλευσης που παραμείνει για χρόνια, θα αντιμετωπίσεις κάποιες προκαταρκτικές αλλαγές. Η εξωτερική σου προσωπικότητα αναδιαμορφώνεται και ο τρόπος που προσεγγίζεις τη ζωή και οι νέες προκλήσεις αρχίζουν να μεταμορφώνονται. Είναι καιρός να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Θα χρειαστεί να αντισταθείς στην παρόρμηση να ελέγχεις τα γεγονότα της ζωής σου, τον τρόπο που συναντάς και αντιμετωπίζεις τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτού του σημαντικού κύκλου. Μαθαίνεις για τα εσωτερικά κίνητρα σου και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι μια άβολη διαδικασία επειδή έρχεσαι σε επαφή με τα πιο σκοτεινά στοιχεία της ψυχής σου ταυτόχρονα.

Ιχθείς
Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα. Αν και είναι μόνο μια κρυφή προεπισκόπηση μιας μεταφοράς που θα παραμείνει για χρόνια, θα δεις κάποιες αλλαγές από τώρα έως τα μέσα Ιουνίου. Για παράδειγμα η στάση σου απέναντι στην πνευματικότητα και το παρελθόν αρχίζουν να μεταμορφώνονται και κάνεις κρίσιμη μακροπρόθεσμη δουλειά σχετικά με τον καθαρισμό των προηγούμενων συμπεριφορών και την αντιμετώπιση εσωτερικών δαιμόνων. Μπορεί να αντιμετωπίσεις βαθιά θαμμένες πτυχές της ψυχής σου και να μάθεις ασυνήθιστα πράγματα για την κρυφή πλευρά του εαυτού σου. Με αυτήν τη γνώση μαθαίνεις και να την ελέγχεις. Θέματα που έχεις θάψει, όπως γεγονότα του παρελθόντος για τα οποία μπορεί και να αισθάνεσαι άσχημα, προκύπτουν και απαιτούν χειρισμό.
tlife.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Θεαματικά καρφώματα κλέβουν την παράσταση στο top 10 του ΝΒΑ [vid]

 

 

 

 

Σήμερα 23 Μαρτίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics