Breaking News
26 Μαΐου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Αναλαμβάνεις δράση σήμερα. Οι ενέργειες ξεμπλοκάρουν καθώς η μέρα προχωρά. Θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να κινούνται σε αρμονία. Θα νιώσεις ιδιαίτερα καλά αν βρεις δημιουργικούς και πρωτότυπους τρόπους να απολαύσεις τη ζωή στο σπίτι. Το να πάρεις απόσταση και να ξεκόψεις από το παρελθόν σε ξαλαφρώνει. Μια αλλαγή ρυθμού μπορεί να αλλάξει τα πράγματα πολύ θετικά.


Ταύρος
Προχωράς προς τη δική σου κατεύθυνση και αντλείς αρκετή απόλαυση από αυτό. Μπορείς να περάσεις υπέροχα στον δικό σου κόσμο τώρα. Αυτό που πρέπει να φροντίσεις ωστόσο είναι να απολαύσεις τον ενθουσιασμό σου. Ένα επικείμενο εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενθαρρύνει τη διασκεδαστική έκφραση, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις στην τεχνολογία ή ακόμα και στην εικόνα σου τώρα θα λειτουργήσουν θετικά. Μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση ή στο περιβάλλον σου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο ανεβάζοντας τη διάθεση σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα έχει θετική ενέργεια και θέληση να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με λίγη αμφιταλάντευση, όσο προχωρά όμως γίνεται πιο απολαυστική. Είναι πιθανό να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν ή να καταλήξεις σε συμβιβασμούς. Η διαίσθηση σου σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που πρέπει να αφήσεις ώστε να κάνεις χώρο. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αποκαλύψεις κρυφές ή απροσδόκητες πηγές χρημάτων, πόρων και ιδεών. Είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν εκπληκτικό σύμμαχο ή να απολαύσεις μια εντυπωσιακή ανατροπή σε μια σχέση.

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για να προχωρήσεις κάτι μπροστά ή να κάνεις πράγματα, αντί να μιλάς μόνο για αυτά. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει τη μέρα βοηθά στην ενίσχυση των συνδέσεων σου. Η μέρα φέρνει μια ανάσα φρέσκου αέρα που σε ανανεώνει. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή δίκτυα μπορεί να είναι πολύ ευχάριστες. Οι μοναδικές σου ιδιότητες ενισχύονται διακριτικά ή γίνονται πιο αισθητές. Το βρίσκεις πιο εύκολο να αφεθείς και να ανοιχτείς.


Λέων
Ενώ μπορεί να υπάρχει περίεργη ενέργεια στην αρχή της μέρας, όσο προχωρούν οι ώρες οι ενέργειες για προσπάθεια να εδραιωθείς και να φροντίσεις θέματα ή ημιτελείς δουλειές αυξάνονται. Είσαι επίσης σε φάση να απολαύσεις περισσότερη ελευθερία. Καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει με αρμονία τον Ουρανό βρίσκεις την ομορφιά σε απροσδόκητα μέρη ή σε μια κατάσταση. Παρόλο που κρατάς περισσότερα για τον εαυτό σου από ότι συνήθως, είσαι πρόθυμη να μοιραστείς κάποια πράγματα σήμερα και αυτό σε ανταμείβει. Χρειάζεσαι συναισθηματικό χώρο, αλλά μπορεί να απολαμβάνεις την παρέα των άλλων με αποστασιοποιημένο, ευχάριστο τρόπο.

Παρθένος
Μπορεί η αναποφασιστικότητα να συνεχίζεται νωρίς σήμερα, αλλά η σύνδεση Ήλιου – Άρη ενισχύεται και σε εμψυχώνει. Επίσης κατευθυνόμαστε προς μια αρμονική όψη Αφροδίτης – Ουρανού και είσαι σε εξαιρετική θέση να προχωρήσεις και να λάμψεις. Μπορεί να βρεις μεγάλη ευχαρίστηση στις σχέσεις σου σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις, να μοιραστείς, να συναναστραφείς και γενικά να ενισχύσεις τις φιλίες σου. Μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες και περισσότερη έμπνευση. Είναι μια καλή στιγμή να νιώσεις πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη, καθώς οι γνώσεις σου για τον κόσμο γύρω σου αυξάνονται.

Ζυγός
Αν και μπορεί να υπάρξει κάποια αναποφασιστικότητα νωρίς σήμερα, οι διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και να απολαύσεις μια μάλλον αποστασιοποιημένη, ελαφριά προσέγγιση στη ζωή, καθώς η μέρα προχωρά. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού που επηρεάζει την ημέρα φτιάχνει τη διάθεσή σου. Κάποιος μπορεί να σε υποστηρίξει με πολύ ωραίο τρόπο. Είναι καιρός να φλερτάρεις με νέες ιδέες, έννοιες και δραστηριότητες ή σχέσεις. Η απελευθέρωση από τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις για το τι μπορείς να κάνεις σε βοηθά να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σκορπιός
Άφησε τις πράξεις σου να μιλήσουν από μόνες τους σήμερα. Είναι καιρός να κάνεις τον εαυτό σου περήφανο. Το μπόνους είναι ότι οι άλλοι πιθανότατα θα σε εκτιμήσουν περισσότερο. Ενώ μπορεί να υπάρξουν εντάσεις νωρίς σήμερα, καθώς η μέρα προχωρά νιώθεις πιο ελεύθερη να εκφραστείς με νέους τρόπους. Μπορεί να είναι μια όμορφη στιγμή για ώθηση σε μια σχέση. Το να διατηρήσεις τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά βοηθά τις σχέσεις που έχουν γίνει πιο προβλέψιμες. Οι άνθρωποι έλκονται από τη ζωντάνια, τη γοητεία, τι ιδέες και το πνεύμα σου σήμερα.

Τοξότης
Ίσως αποφασίσεις να συνεργαστείς για να πετύχεις κάτι ουσιαστικό σήμερα. Ενώ η προσθήκη κάποιου άλλου στην εξίσωση μπορεί μερικές φορές να σε επιβραδύνει, η σημερινή μέρα είναι καλή για να μοιραστείς το φορτίο σου. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα νιώθεις πιο ανάλαφρη και συναισθηματικά ελεύθερη. Μπορεί να βιώσεις έναν ευχάριστο βαθμό αποσύνδεσης που είναι μια ευπρόσδεκτη παράκαμψη και σου επιτρέπει να πάρεις μια συναισθηματική απόσταση από τα θέματα. Τα περίπλοκα ζητήματα φαίνονται πολύ λιγότερο περίπλοκα ή μπερδεμένα.

Αιγόκερος
Η τάση να βλέπεις την αρνητική πλευρά των πραγμάτων απελευθερώνεται και η διάθεση σου βελτιώνεται σήμερα. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού φωτίζει τη διάθεση σου. Το κλειδί είναι λίγη συναισθηματική απόσταση και γίνεται ευκολότερο καθώς η μέρα προχωρά. Οι σχέσεις μπορεί να είναι η πηγή προσωπικής απόλαυσης και μια συγκεκριμένη σύνδεση που χρειάζεται μια ώθηση ή μια πνοή νέας ζωής μπορεί να βελτιωθεί ή να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Οι παλιοί τρόποι δεν εξυπηρετούν πλέον τον σκοπό σου και σήμερα βλέπεις ότι είναι καλύτερο να αφήσεις αυτές τις συνήθειες πίσω σου.

Υδροχόος
Ενώ η αναποφασιστικότητα ή ανησυχία είναι πιθανές νωρίς σήμερα, η μέρα διαμορφώνεται σε αρκετά ευχάριστη και διεγερτική. Γίνεται ευκολότερο να αφήσεις τις απογοητεύσεις πίσω σου. Οι ενέργειες φαίνονται πολύ λιγότερο περιοριστικές και είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις την αλλαγή, εάν υπόσχεται ανάπτυξη και βελτίωση ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς με ρουτίνες, ρυθμίσεις διαβίωσης, μεθόδους και προσεγγίσεις για τη σχέση σου, καθώς η Αφροδίτη και ο Ουρανός έρχονται σε αρμονία. Βρίσκεις λόγους για να εγκαταλείψεις παραδόσεις και συνήθειες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Ιχθείς
Ο σημερινός παραλληλισμός Ήλιου – Άρη είναι εξαιρετικός για να αυξηθεί η δύναμη της θέλησης σου. Επίσης κατευθυνόμαστε προς ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που ενθαρρύνει την ελπίδα. Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εστίαση στη βελτίωση, τις ενημερώσεις και τις αναβαθμίσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει υλικά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης να αφορά σε ιδέες, προοπτικές και εμπειρίες. Μπορεί να κάνεις ένα διάλειμμα από μια ενοχλητική κατάσταση ή να είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις την αλλαγή, την πρόοδο και την καινοτομία.
tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Δεν τα κατάφεραν και οι Γυναίκες κόντρα στην Ισπανία στο CEV Beach Volley

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics