Breaking News
27 Μαΐου 2023

Η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του ΣΕΓΑΣ, όπου δήλωσε πανέτοιμη για την επόμενη σεζόν.

 

Η 39χρονη ξεκίνησε δυναμικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο Ποντεμπράντι.

Έπειτα από τη νέα επιτυχία η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε αναλυτικά για τους στόχους της, τις συμβουλές που θα έδινε σε έναν νέο αθλητή και άλλα πολλά.

Ιδού τι είπε μεταξύ άλλων στον ΣΕΓΑΣ:

«Να θέτουμε στόχους και να κοιτάμε μπροστά και να μην σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Τι είναι αυτό που μας απογοητεύει; Κοιτάμε να παίρνουμε από τους άλλους δύναμη ή να παίρνουμε από τον εαυτό μας;

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπορεί να απογοητευτεί επειδή οι άλλοι γύρω του κρίνουν τη δική του απόδοση. Νομίζω ότι μόνοι μας πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο και να προχωράμε και αν απογοητευτούμε κάποια στιγμή θα έρθει και η στιγμή που θα ξανανέβουμε.

Έχω μεγάλα σχέδια για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει εξελιχθεί καλά η σεζόν ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπειρία μου στη διαχείριση της κούρσας. Βρέθηκα στο Ποντεμπράντι με μεγάλη κούραση. Μπορώ να ανταπεξέλθω σε δύσκολες συνθήκες με αγωνιστική αξιοπρέπεια.

Το πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Δεν το πολυσκέφτομαι. Βλέπω πως θα ευχαριστήσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παλεύω αν μείνω σε υψηλό επίπεδο. Τώρα δουλεύω πιο σκληρά. Είμαι πιο συγκεντρωμένη και ώριμη. Έχω φοβερό κίνητρο και μεγάλη φλόγα για την επόμενη σεζόν».

sportime.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 26/05/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Η αγάπη των ιερέων για το ποδόσφαιρο είναι συνηθισμένη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics