Breaking News
07 Ιουνίου 2023

Kaiafas Battle 2023 by Motor Yacht APMONIA


To Kaiafas Battle, αγώνας Παγκοσμίου Κυπέλλου Θαλασσίου Σκι, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά για να αποτελέσει έναν αγώνα σταθμό στο παγκόσμιο αθλητικό καλεντάρι!

Προσελκύοντας πολλούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές και Πρωταθλητές Ευρώπης με διεθνείς διακρίσεις και πολλά ρεκόρ θα στρέψει για μία ακόμα φορά τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας του θαλασσίου σκι στην Ελλάδα και στη Λίμνη Καϊάφα (Ζαχάρω Ν. Ηλείας).

Μετά την τεράστια επιτυχία του Kaiafas Battle 2022, το οποίο αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ήρθε η στιγμή για το δεύτερο event, Kaiafas Battle 2023 by Motor Yacht APMONIA, που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις!

Από τις 8 έως τις 9 Ιουλίου 2023, κορυφαίοι αθλητές του κόσμου δίνουν ραντεβού στη Λίμνη Καϊάφα στη Ζαχάρω Ηλείας!

Αξίζει να τονιστεί ότι το Kaiafas Battle 2022, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον και προβλήθηκε σε περισσότερες από 170 χώρες!

Ο αγώνας έχει συμπεριληφθεί στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα ως ο πιο συναρπαστικός Θαλασσίου Σκι που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του αθλήματος και όλοι οι αθλητές παγκοσμίως επιθυμούν μια θέση συμμετοχής σε αυτόν, έναν αγώνα που εγγυημένα θα μείνει σε όλους… αξέχαστος!

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 90 αθλητές στο σύνολο, από 23 χώρες, εκ των οποίων οι 40 είναι Παγκόσμιοι & Πανευρωπαϊκοί Πρωταθλητές με πολλές διακρίσεις και ρεκόρ στην κατοχή τους.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο αγώνισμα σλάλομ.

Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΝΥΟΤΑ Υachting Limited Greek Branch με το ασυναγώνιστο, ατρόμητο, μοναδικό ταχύπλοο Αρμονία!

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι Μουρικίου και η Σχολή Θαλασσίου Σκι HATZIS WATER SKI PARADISE, η οποία ανήκει στους αδελφούς Γιώργο και Τάσο Χατζή.

Ο Γιώργος και ο Τάσος Χατζής, Πρωταθλητές στο Θαλάσσιο Σκι και σταθερά μέλη της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, κατέχουν Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς τίτλους, ενώ παράλληλα είναι προπονητές και εκπαιδευτές θαλασσίου σκι.

Το Kaiafas Battle 2023 by Motor Yacht APMONIA είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, από την Ελληνική Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του Δήμου Ζαχάρως και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου ΕΤΑΔ.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί η δράση και το υψηλό επίπεδο συμμετοχών εγγυώνται ότι το Kaiafas Battle 2023 by Motor Yacht APMONIA, θα είναι… ΕΠΙΚΟ!
sportime.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 07/06/2023 [vid]

 

 

 

 

Ο Κάλε Ροβανπέρα της Toyota πηγαίνει στο Ράλλυ Σαφάρι της Κένυας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics