Breaking News
20 Μαρτίου 2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον Μάριο Χεζόνια, τη συμπάθειά της για τον Παναθηναϊκό, τα μηνύματα των φιλάθλων του και το... μέλλον του Κροάτη.

 

Απάντηση με τον δικό της χαριτωμένο τρόπο έδωσε η γνωστή παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, στα πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια και τον Μάριο Χεζόνια.

Μάλιστα, εξηγώντας πως έχει δημιουργηθεί το όλο θέμα, δεν έκρυψε την επιθυμία της να παραμείνει ο Κροάτης σταρ στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, αλλά και την πεποίθησή της πως κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα!

Μιλώντας στο κανάλι «Fipster» στο YouTube αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα και έδωσε απαντήσεις, ενώ μίλησε και για τον... κατακλυσμό μηνυμάτων που δέχεται ώστε να... βοηθήσει να μείνει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!

Δείτε το βίντεο

onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 20/03/2021

ΑΜΕΑ: Ρεκόρ Ευρώπης ο Τζούνης στη δισκοβολία

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics