Breaking News
01 Απριλίου 2021

Ο Ζαγοράκης διώχνει Φαν Σιπ: Ο Γερμανός προπονητής έρχεται στην Ελλάδα για νέους θριάμβους


Σε μια κίνηση μάλλον αναμενόμενη, όσο και επιβεβλημένη προχωράει ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είδε την Τετάρτη την Εθνική ομάδα να πετά στον κάλαθο των αχρήστων την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ισπανία. Η εντός έδρας ισοπαλία με την Γεωργία μειώνει σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Η εμφάνιση και φυσικά το αποτέλεσμα απογοήτευσαν τον Ζαγοράκη, όπως και τους Έλληνες φιλάθλους. Δεν αποτελεί μυστικό ότι η επιλογή του Φαν Σιπ για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν ενθουσίασε πολλούς. Ανάμεσα τους φυσικά και τον εμβληματικό αρχηγό. Ο Ολλανδός που δεν έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα, παρά μόνο κάποια σποραδικά αποτελέσματα φαίνεται να μετράει μέρες. Αλλωστε οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής είναι τον Σεπτέμβριο.

Ο νέος προεδρος της ΕΠΟ που γνωρίζει καλά την ψυχοσύνθεση των διεθνών, αλλά και των φιλάθλων ετοιμάζεται για την πρώτη σημαντική απόφαση της θητείας του. Σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα, αλλά κυρίως να καταφέρει να συνδυάσει την παρουσία του με μια πρόκριση σε Μουντιάλ, κρίνει, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, επιβεβλημενη την αλλαγή στον πάγκο. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται για να βρει και πάλι η ομάδα τον δρόμο της. Οχι νέα πειράματα με προπονητές αμφιβόλου αξίας.

Ο Ζαγοράκης ήθελε τον Φερνάντο Σάντος
Η αλήθεια είναι ότι αν μπορούσε θα έφερενε πίσω τον Φερνάντο Σάντος. Εναν προπονητή που εκτιμά ιδιαίτερα για τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική. Ομως αυτό είναι αδύνατον, καθώς ο Πορτογάλος καθοδηγεί με απόλυτη επιτυχία του τη χώρα του και ετοιμάζεται για τις νέες προκλήσεις. Σιγά βέβαια που ο Σάντος θα άφηνε τον Ρονάλντο και το Euro για να επιστρέψει εδώ που έγινε από τους… ειδικούς «ο καρπουζάς από το Εστορίλ». Ετσι, λοιπόν, ο Ζαγοράκης έχει επιλέξει τον καλύτερο από τους διαθέσιμους προπονητές. Και αυτός είναι ο Οτο Ρεχάγκελ. Ο Οτο των Ελλήνων. Ο Οτο του 2004… Ο αρχιτέκτονας ενός από τους μεγαλύτερους θριάμβους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πολλοί που γνωρίζουν κάνουν για προχωρημένες συζητήσεις με τον 83χρονο Γερμανό προπονητή, ο οποίος είναι σύμφωνος να γυρίσει για χάρη του αρχηγού αλλά και της Εθνικής Ελλάδας. Ο «Ρεχακλής» ψάχνει ακόμη μία πρόκληση στην πλούσια καριέρα του και ο Ζαγοράκης ελπίζει να ξαναζήσουμε μαζί του στιγμές… Πορτογαλίας. Παρά την ηλικία του βρίσκεται σε άψογη φυσική κατάσταση και έτοιμος να καθοδηγήσει την Ελλάδα. Στο πλευρό του θα είναι και πάλι ο Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα με την Γεωργία. Ήταν τα μάτια του Ρεχάγκελ στην Τούμπα, καθώς αυτή τη στιγμή, λόγω πανδημίας, είναι δύσκολες οι διεθνείς μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα βρίσκεται και πάλι εδώ… Αν όχι για να ξανασηκώσει το τιμημένο, τουλάχιστον για να το δούμε απο κοντά και όχι από τον καναπέ του σπιτιού μας…

Ας ξαναθυμηθούμε τα περασμένα μεγαλεία της Εθνικής ομάδας:

Καλή Πρωταπριλιά!!!


sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Αντετοκούνμπο: Η οικογένεια «γέμισε» το παρκέ στο Λος Αντζελες [vid]

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics