Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, σύμφωνα με τα ζώδια;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

ΚΡΙΟΣ
Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η ψυχική σας αστάθεια κουράζει όμως το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η επιθετικότητα σας οφείλετε στην ένταση και σε συσσωρευμένα νεύρα. Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας… Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.ΔΙΔΥ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και εισπράττετε θετικά σχόλια για τις ικανότητές και την διπλωματία σας. Θα είναι μια εξαιρετική παρακαταθήκη για την σταδιοδρομία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές. Όλα μπορούν να αλλάξουν, και θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Κάντε ωστόσο προσεκτικές κινήσεις!

ΛΕΩΝ
Οι δισταγμοί και οι φόβοι που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είστε αποδοτικοί και επικεντρωμένοι και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γνωρίζετε πώς να επωφελείστε από τα γεγονότα της ζωής σας. Ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία και τις γνώσεις σας για να καταφέρετε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Χρειάζεται μόνο υπομονή!

ΖΥΓΟΣ
Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλό επίπεδο! Όσοι έχετε οικογένεια, θα περάσετε όμορφες στιγμές με συντρόφους και παιδιά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε ένα όμορφο βράδυ με φιλικές παρέες, ίσως και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπέροχη μέρα η σημερινή για να βρεθείτε με φίλους ή με συγγενείς που σας αγαπούν και να απολαύσετε την συντροφιά τους. Μια έξοδος θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τα άγχη της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Στο τέλος όμως θα βρεθούν λύσεις και θα μπορέστε να ανασάνετε με ανακούφιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δώστε σημασία σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας συμπεριφορά. Εάν δεν προσέξετε, θα δημιουργήσετε προβλήματα τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που σας αγχώνουν και θα σας χαλούν τη διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα άστρα συνθέτουν ένα ερωτικό σκηνικό σήμερα, δίνοντας σας ευκαιρίες για την βελτίωση του ερωτικού σας δεσμού στους δεσμευμένους ή στην δημιουργία μιας καινούργιας σχέσεις για τους αδέσμευτους.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Κύπελλο Ελλάδας: Kλήρωση την Τρίτη (21/9) για την 3η φάση

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics