Breaking News
19 Οκτωβρίου 2021

Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα, σύμφωνα με τα ζώδια;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

ΚΡΙΟΣ
Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε κατακτήσει όσα επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι χτίσατε με τόσο κόπο. Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανυπομονησία σας πιάνει… Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι νεωτερισμοί στην δουλειά θα σας εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα προσφέρουν νέα δυναμική. Έχετε την αίσθηση, και καλά κάνετε και την έχετε, ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή τους, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά.

ΛΕΩΝ
Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να αποσπάσει την προσοχή σας και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Από οικονομικής άποψης, έχετε την τάση να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε καταναλωτικές δαπάνες. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Θα υπάρξει ωστόσο ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον την σημερινή μέρα, που θα σας αποσπάσει την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε

ΖΥΓΟΣ
Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση. Κάποια έκτακτα έσοδα θα σας χαροποιήσουν! Μπορεί να μην είναι μεγάλα τα ποσά, θα σας δώσουν όμως μια ανάσα από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια έλλειψη ισορροπίας και κάποια δυσαρμονία δεν σας αφήνει να απολαύσετε μια μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι σας φταίει αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Το όραμα λείπει κατά την σημερινή μέρα και μπορεί μεν να δουλεύετε και να προσπαθείτε για το καλύτερο, εάν δεν ξέρετε όμως προς τα πού θέλετε να πάτε, τα πάντα είναι ανώφελα.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα έχετε έντονα την αίσθηση ότι η ψυχική επαφή που είχατε με το ταίρι σας έχει με τον καιρό χαθεί. Προσπαθήσετε να τις κινήσεις σας να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα και να ρίξετε νέες γέφυρες συνεννόησης. Ίσως σκεφτείτε να πάρετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο από την καθημερινότητα σας και να φέρει κάτι νέο στην ζωή σας.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics