Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2021

Πώς εξελίσσεται η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

 

Κριός
Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και ζητήστε τη βοήθεια νομικού σας συμβούλου σε κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει.

Ταύρος
Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα, γιατί έτσι και αλλιώς θα κάνετε αυτό που σας ικανοποιεί και σας εκφράζει.

Δίδυμοι
Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.

Καρκίνος
Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να περάσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά.

Λέων
Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε, έχοντας όμως παράλληλα επίγνωση των πράξεων σας.

Παρθένος
Μην απογοητεύεστε με τις αναποδιές και τις ανατροπές που αντιμετωπίζετε. Γίνετε πιο επικοινωνιακοί, διορθώστε τα λάθη σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός
Μην αφήνετε τις μικροδιαφωνίες με το ταίρι σας να γεννήσουν ζήλιες και εντάσεις. Δώστε όμως προσοχή στις εξαπατήσεις και στις παράνομες σχέσεις, που μπορούν να σας δημιουργήσουν πληθώρα προβλημάτων.

Σκορπιός
Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Τοξότης
Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν και κάντε τις αναγκαίες αλλαγές και προσαρμογές, ώστε να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Αιγόκερως
Μη φέρεστε με αλλοπρόσαλλο τρόπο στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε λίγο τους τόνους.

Υδροχόος
Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι μελλοντικά προς όφελος σας.

Ιχθείς
Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά.
Διαβάστε Επίσης

 Γ’ Εθνική: Τα ματς της 7ης αγωνιστικής

 

 

 

Σήμερα 04 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics