Breaking News
30 Ιανουαρίου 2023

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 8 με 11 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς και κατά τόπους στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 8 με 11 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς και κατά τόπους στη νότια νησιωτική χώρα τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Τέλος, παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.
Καιρός: Η κατά τόπους πρόγνωση για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και σποραδικές καταιγίδες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 04 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 (video)

 

 

 

 

Αγώνας πρόκληση για τον ΟΦΗ σήμερα (16:00, Cosmote Sport 1) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη»

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics