Breaking News
30 Ιανουαρίου 2023

Δεύτερη νίκη για τις γυναίκες του Candia SportΔεύτερη νίκη για τις γυναίκες του Candia SportΕπικράτησαν σήμερα στα Χανιά με 0-4 του Χάλη Βαρυπέτρου


Νικηφόρο πρόσημο είχε και η δεύτερη αγωνιστική αποστολή της γυναικείας ομάδας του Candia Sport στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μετά την νίκη με 2-0 επί της Επισκοπής την περασμένη Κυριακή, σήμερα το Candia πήγε στα Χανιά και νίκησε με 0-4 τον Χάλη Βαρύπετρου! Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής για την 2η αγωνιστική.



Το Candia δεν έπιασε σούπερ απόδοση αλλά είχε ουσία και αποτελεσματικότητα, σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Στο 10’ η Βικτώρια Γιαλαμά έκανε το 0-1 ενώ στο 25’ μετά παό προσπάθεια της Εμμ. Χρηστάκη με αυτογκόλ σημειώθηκε το 0-2.

Στο 50’ ήταν η σειρά της Μαρίας Χουμά να χριστεί σκόρερ για το 0-3 και το τελικό 0-4 έκανε στα τελευταία λεπτά η Σπυριδούλα Σουλάκη.


Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός της Κατερίνας Γεμιστού στο κεφάλι, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ελαφριά διάσειση. Ωστόσο επέστρεψε στο Ηράκλειο το βράδυ με την αποστολή.


Η Μαρία Κουνάλη χρησιμοποίησε στην 11άδα τις Αποστολάκη, Μπαριτάκη, Πυθαρούλη, Μαγγανά, Παπαδοπετράκη, Αρχαύλη, Χρηστάκη, Χουμά, Μανιάδη, Γεμιστού, Γιαλαμά ενώ αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Σουλάκη, Πετούση, Ταμπακάκη, Τριαλώνη και Μαθιουδάκη. Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια του Candia είναι πάλι εκτός έδρας στα Χανιά με την Στίλβη.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 29/01/2023

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 29/01/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics