Breaking News
31 Ιανουαρίου 2023


Έτοιμη για Ευρωπαϊκό μετά το χρυσό μετάλλιο η ΜηλάκηΚατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Όμνιουμ στην Πορτογαλία...


Πανέτοιμη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ελβετία στις 8-12 Φεβρουαρίου είναι η Αργυρώ Μηλάλη και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.
Η πρωταθλήτρια του «ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου» και μέλος της Εθνικής ομάδας κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Όμνιουμ στην Πορτογαλία, στο αγώνισμα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (Class2), έπειτα από την 7η θέση που κατέκτησε στο ίδιο αγώνισμα στο Grand Prix 1 την περασμένη εβδομάδα.


Παράλληλα, εξαιρετική παρουσία είχαν όλα τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας, με τον Σωτήρη Μπρέτα να καταλαμβάνει την 2η θέση στο Keirin και ο Καλογερόπουλος την 8η θέση στο Sprint.Ο «ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου», με ανακοίνωση του συγχαίρει την Αργυρώ Μηλάκη και την Εθνική μας ομάδα για την παρουσία τους στους διεθνείς αγώνες της Πορτογαλίας και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.


Από:Πετρούτσου Μαρία

Νeakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 31/01

 

 

 

 

O Πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics