Breaking News
14 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους σήμερα. Οι άνθρωποι εκτιμούν πιο εύκολα το μοναδικό σου όραμα και προοπτική. Το να ακολουθείς ένα πάθος ή ένα νέο ενδιαφέρον μπορεί να είναι συναρπαστικό και μπορεί να διαπιστώσεις ότι φυσικά σε ακολουθούν και οι άλλοι. Οι δημιουργικές και ρομαντικές αναζητήσεις μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι λίγο διχασμένος ή αναποφάσιστος σε σημεία σήμερα, μπορεί γρήγορα να ανακαλύψεις ότι η περιποίηση μπορεί τώρα να είναι πιο ωφέλιμη. Η ιδέα να μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ελκυστική.

Ταύρος

Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς, να μοιραστείς και να μάθεις σήμερα. Ενώ κάποιο πιθανό εμπόδιο προέρχεται από την εύκολη απόσπαση της προσοχής, εάν σεβαστείς τα όρια σου αλλά σπρώξεις όσο πρέπει τον εαυτό σου, θα είσαι σε εξαιρετική φόρμα. Απασχολείς το μυαλό σου και αξιοποιείς την καλή θέληση και τον ιδεαλισμό σου. Βρισκεσαι στο ραντάρ των άλλων σήμερα και μπορείς να παρατηρήσεις ότι λέξεις ζήτηση. Οι γύρω σου έλκονται από τις φιλικές και θεραπευτικές ικανότητες σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει μια γλυκιά απελευθέρωση της έντασης μέσω συζητήσεων σήμερα ή οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να σε προσγειώσουν. Ταυτόχρονα είσαι εξαιρετικά διαισθητικός και ψυχικά ευαίσθητος και αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις σου λάμπει, μέσα από την ευγενική σου υποστήριξη. Όσο συνδεδεμένος κι αν νιώθεις, τα πας πολύ καλά και στα παρασκήνια. Η φαντασία σου είναι ασυνήθιστα γόνιμη, όπως και ο ονειρικός κόσμος σου. Απολαμβάνεις τον προσωπικό, ιδιωτικό σου χρόνο και έτσι έχεις την τάση να γαλουχήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου.

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στον τομέα των οικονομικών σου σήμερα, δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και ασφαλής. Είναι μια καλή στιγμή για να προσδιορίσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου, καθώς και να εξερευνήσεις τρόπους για να τα ικανοποιήσεις. Μπορεί να κάνεις ουσιαστικά βήματα προς την εκπλήρωση μιας ευθύνης που σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Θυμήσου, η διαίσθηση σου, η δημιουργικότητα και η επικοινωνία σου είναι τα φώτα που σε καθοδηγούν σ’ αυτό το ταξίδι.

Λέων

Είναι καλύτερο να αποφύγεις να αναλάβεις πολλά σήμερα, αλλά ο ενθουσιασμός σου είναι στα ύψη. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και ξεκάθαρα. Η κλίση σου είναι να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και να επιμείνεις σε αυτόν. Είσαι πιο γενναίος από το συνηθισμένο, ιδιαίτερα όταν ασχολείσαι με νέες ιδέες ή όταν εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Το να ακολουθείς τις υψηλότερες αξίες ή τις κατευθυντήριες αρχές σου είναι το σωστό. Η αφοσίωση σου φαίνεται και οι άνθρωποι γύρω σε αναγνωρίζουν για τη δέσμευση και την ακεραιότητα σου.

Παρθένος

Με την παραμονή της Σελήνης στον 12ο οίκο σου όλη μέρα, είναι μια καλή στιγμή για ανανέωση, χαλάρωση και αποστασιοποίηση. Αν και υπάρχει κάποια τάση να εκτιμάς εσφαλμένα τις ικανότητες σου, εάν το κρατήσεις υπό έλεγχο μπορεί να αισθανθείς ότι αυτές υποστηρίζονται. Μπορεί τώρα να δεις περισσότερες πτυχές μιας ιστορίας ή περισσότερα επίπεδα σε ένα ζήτημα και η πιθανότητα να αποκτήσεις λίγη ησυχία είναι μεγάλη. Είσαι πιο παραγωγικός όταν απομακρύνεις τον εαυτό σου από το επίκεντρο της δραστηριότητας σήμερα.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν ιδιαίτερα την ανταλλαγή ιδεών, δραστηριοτήτων με άλλους, τη δικτύωση και τη διαπραγμάτευση. Είναι καλή ιδέα να αποφύγεις τον πειρασμό του να συμφωνήσεις σε κάτι προκειμένου να αποφύγεις τον πόνο της αναποφασιστικότητας. Προβάλλεις φιλικές ιδιότητες και φυσικά καθοδηγείς τους άλλους προς τη θεραπεία μέσω των πράξεων και των ιδεών σου. Η επιθυμία για βελτίωση και ανάπτυξη είναι έντονη αυτή τη βδομάδα αλλά και στο συναισθηματικό προσκήνιο σήμερα. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ανοίξεις τον εαυτό σου συναισθηματικά.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την αίσθηση ότι είσαι υπεύθυνος και σίγουρος. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τους στόχους σου και το τι θέλεις να πετύχεις. Η επίλυση ενός προβλήματος ή η εύρεση μιας έξυπνης ιδέας, ιδιαίτερα σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να παρακάμψεις τους περισπασμούς σήμερα, δείχνεις τις υποστηρικτικές σου ιδιότητες και προσελκύεις τη σωστή προσοχή με τον τρόπο σου. Κάποιος μπορεί να είναι γενναιόδωρος μαζί σου ή ένα πρόβλημα σχέσης μπορεί να επιλυθεί.

Τοξότης

Θα μπορούσες να νιώσεις μια ισχυρότερη επιθυμία για κίνηση ή ποικιλία σήμερα. Ως επί το πλείστον σου είναι πιο εύκολο να έρθεις σε επαφή με το ένστικτο σου, γεγονός που κάνει την έκφραση του εαυτού σου πιο φυσική και εύρυθμη. Μπορεί να νιώθεις πως θες να πιεστείς λίγο περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνεις και τον εαυτό σου. Μπορεί να νιώσεις βαθιά ικανοποίηση με το να βοηθήσεις κάποιον ή με να κάνεις τη δουλειά σου και τις καθημερινές σου συνήθειες σου. Το να ρίχνεις περισσότερη ενέργεια, ζεστασιά ή γενναιοδωρία σε αυτό που κάνεις μπορεί να σε ανταμείψει.

Αιγόκερος

Κατά καιρούς σήμερα η διχασμένη προσοχή μπορεί να είναι πρόβλημα. Ακόμα κι έτσι είναι μια καλή στιγμή για να είσαι απασχολημένος και να διασκεδάζεις, ακόμα και με μια κάπως πιο εσωστρεφή διάθεση λόγω της Σελήνης στον 8ο οίκο σου. Μπορεί να είναι νιώσεις ικανοποίηση με το να εφαρμόζεις τον εαυτό σου κάτι που καλυτερεύει τη ζωή σου. Απολαμβάνεις πολύ να τονώνεις το ηθικό σε κάποιον που αγαπάς και η ανάγκη σου να δημιουργήσεις και να εκφραστείς είναι έντονη. Η δημιουργική σου φωτιά ανάβει έντονα και το να βάλεις περισσότερο τον εαυτό σου σε ένα έργο μπορεί να είναι επίσης ανταποδοτικό.

Υδροχόος

Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν δραστηριότητες σύνδεσης και κοινών ενδιαφερόντων, αλλά ευνοεί και τον εσωτερικό σου κόσμο σου. Καταστάσεις και σχέσεις που απαιτούν προσωπική επαφή μπορεί να ευημερήσουν. Ίσως μπορέσεις να λύσεις ένα πρόβλημα, ιδιαίτερα διαπροσωπικής φύσης, με το να έρθεις λίγο πιο κοντά με κάποιον ειδικό. Το να δίνεις πολύ βάρος στις απόψεις των άλλων μπορεί να είναι εμπόδιο, αλλά με τη σωστή ισορροπία, είναι μια καλή στιγμή για δέσιμο. Οι διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να αποκτήσεις δύναμη και αίσθηση σκοπού από την υποστήριξη σου προς τους άλλους.

Ιχθύες

Επιδιώκεις να νιώσεις δυνατός για τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης σου σήμερα. Βρίσκεις περισσότερο νόημα στις καθημερινές σου υποθέσεις, τη δουλειά ή τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σου. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αποσπάται εύκολα η προσοχή σου, αλλά με κάποια συγκέντρωση σε συγκεκριμένα σημεία μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα σε άλλα τμήματα και τομείς της ζωής σου. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να συνδεθείς με τρίτους και να μοιραστείς ιδέες ή να μάθεις κάτι χρήσιμο. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και οι συζητήσεις σε εμπνέουν.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 14/05/2024

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 14/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics