Breaking News
16 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέχρι τις 3/6, μπορεί να κάνεις κάποιες από τις νέες ιδέες και τις επιχειρήσεις σου πράξη ή να προσθέσεις λεπτομέρειες στα σχέδια σου. Η εφαρμογή νέων πληροφοριών σε επιχειρηματικά και χρηματικά εγχειρήματα μπορεί να είναι ισχυρή. Είναι επίσης μια στιγμή να δουλέψεις με τα φυσικά σου ταλέντα και να τα εφαρμόσεις στην πράξη. Όταν αγχώνεσαι μπορεί να υπάρξει κάποια ανησυχία που σχετίζεται με τα χρήματα, υπάρχοντα και πόρους. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω επικοινωνιών, δικτύωσης ή από στόμα σε στόμα.

Ταύρος

Ο Ερμής περνά σήμερα στο ζώδιο σου δυναμώνοντας τη φωνή σου και είναι πιο πιθανό να γίνεις κατανοητή σε αυτόν τον κύκλο που θα διαρκέσει έως τις 3/6. Οι αυτοδίδακτες προσπάθειες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Επειδή ο Ερμής κυβερνά των τομέα των χρημάτων σου, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ειδήσεων ή ιδεών για χρήματα. Αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σου μετά από μια παρατεταμένη περίοδο σχετικού προβληματισμού και κάποιας αναποφασιστικότητας. Σε ενθαρρύνει να μοιραστείς περισσότερα μιλώντας, γράφοντας και συνδέοντας με τους άλλους.


Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής μετακινείται στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, όπου θα παραμείνει έως τις 3/6. Αυτή η διέλευση προκαλεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις πρόσφατα γεγονότα, ιδέες, έργα, ενδιαφέροντα και μονοπάτια μάθησης, καθώς προετοιμάζεσαι για ένα νέο κύκλο όταν ο Ερμής περάσει στο δικό σου ζώδιο. Θέματα του παρελθόντος ή ιδιωτικά θέματα είναι μια ισχυρή ψυχική εστίαση. Επωφελείσαι περισσότερο από στοχαστικές δραστηριότητες, έρευνα και προβληματισμό κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μπορεί να είσαι πιο μυστικοπαθής ή αναποφάσιστη, αλλά μπορεί επίσης να το εκτιμήσεις ως μια στιγμή για αυξημένη ψυχική ανάπαυση.

Καρκίνος

Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 3/6. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, η εμπλοκή με άλλους ή οι σχέσεις φίλων μπορεί να επιταχυνθεί. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για αντικειμενική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων. Οι επικοινωνίες με φίλους, συνεργάτες ή ομάδες αυξάνονται. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη διανοητική εστίαση στους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας, στην κοινωνική ζωή και στις συνεισφορές. Οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις ιδέες και τη συμβολή σου τις επόμενες εβδομάδες.

Λέων

Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής του της παραμονής συζητάς και εξετάζεις πιο συχνά στόχους ζωής ή καριέρας, ευκαιρίες και ευθύνες. Ο Ερμής είναι αναλυτικός και λογικός και θα το βρεις φυσικό να εφαρμόσεις αυτές τις ιδιότητες σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Όταν βρίσκεσαι υπό πίεση ωστόσο, ο Ερμής μπορεί να είναι νευρικός και να σου προκαλεί ανησυχία. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για επικοινωνία, προγραμματισμό και διευθέτηση σημαντικών στόχων και έργων. Η σκέψη σου είναι προσανατολισμένη στο στόχο.

Παρθένος

Ο Ερμής κινείται στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου σήμερα και οι μη υλικοί σου στόχοι αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Ο Ερμής θα παραμείνει εδώ έως τις 3/6, διευκολύνοντας την αυτοέκφραση και εξομαλύνοντας τις επικοινωνίες. Είναι η ιδανική στιγμή για να διδάξεις, να διαδώσεις τη γνώση, να μοιραστείς ιδέες, να μεταδώσεις και να δημοσιεύσεις. Έχεις την τάση να αναζητάς νέα ενδιαφέροντα ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή η διέλευση μετατοπίζει την εστίαση σου προς τα έξω και εξυψώνει τις σκέψεις σου.

Ζυγός

Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, τοποθετώντας σε καλά για να σκεφτείς και να μιλήσεις για θέματα κοινής χρήσης, οικονομικών, ψυχολογίας και οικειότητας. Μπορεί να εμβαθύνεις σε ένα συγκεκριμένο έργο ή να ερευνήσεις περαιτέρω ένα θέμα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μέχρι τις 3/6. Με κάποιο μέτρο, αυτή μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να προχωρήσεις ένα έργο ή να μάθεις σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Παίρνεις πολύ περισσότερα από το περιβάλλον σου απ’ ότι συνήθως και βλέπεις κίνητρα, λεπτές αποχρώσεις και δυναμική. Η χαλάρωση ωστόσο αργότερα σήμερα κρίνεται απαραίτητη.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να εισέρχεται στο αντίπαλο ζώδιο σου σήμερα, υπάρχει μεγάλη εστίαση στις αλληλεπιδράσεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτός ο τομέας που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του ηλιακού σου χάρτη, σε προκαλεί να δεις τη ζωή σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανοίξεις την επικοινωνία με το σύντροφο ή ένα καλό σου φίλο. Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ιδέες σου, καθώς η επικοινωνία μαζί τους εκκινεί τις διαδικασία σκέψης σου.

Τοξότης

Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει μια ζωντανή περιοχή του ηλιακού χάρτη σου και έχεις την τάση να αναζητάς νέες και φρέσκιες εμπειρίες. Αργότερα σήμερα ωστόσο, βρίσκεσαι σε μια πιο στοχευμένη, υπεύθυνη νοοτροπία με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου όπου θα επηρεάσει έως τις 3/6. Αυτή η διέλευση αυξάνει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου σε εργασιακές λεπτομέρειες, την υγεία και την επίλυση προβλημάτων. Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη σε αυτόν τον τομέα και ο γρήγορος διανοητικός Ερμής ενισχύει τις αναλυτικές σου δεξιότητες.

Αιγόκερως

Ο Ερμής διασχίζει τον ηλιακό 5ο οίκο σου από σήμερα μέχρι τις 3/6. Τις επόμενες εβδομάδες θα σε ενδιαφέρει περισσότερο η δημιουργική έκφραση, η τεχνική πλευρά των διασκεδαστικών έργων ή της τέχνης, οι χειροτεχνίες ή τα χόμπι. Η πνευματική δημιουργικότητα μπορεί να είναι σε ιδιαίτερη εστίαση. Οι σχέσεις μπορεί να είναι πολύ λεκτικές και οι άνθρωποι βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ ελκυστικές. Δραστηριότητες που προωθούν τη διασκέδαση, τον εντυπωσιασμό, τη δημιουργία και την κοινή χρήση είναι ένα μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Υδροχόος

Ο Ερμής μετακομίζει σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, όπου θα παραμείνει έως τις 3/6. Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και τώρα με τον Ερμή εδώ, ενδιαφέρεσαι ακόμα περισσότερο να εγκατασταθείς και να κεντράρεις στον εαυτό σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει πολλή δραστηριότητα στο σπίτι ή πιο συχνές συζητήσεις και σκέψεις για την προσωπική σου ζωή. Είναι μια καλή στιγμή να θυμηθείς παλιές μεθόδους που λειτούργησαν για σένα και που ίσως τώρα να αναβιώσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στο να οργανώσεις ή να τακτοποιήσεις τη ζωή σου σήμερα, φέρνοντας μια αίσθηση τάξης και ολοκλήρωσης μέσα σου. Αργότερα σήμερα ωστόσο, η εστίαση σου θα είναι πιο κοινωνική, χαλαρή και έτοιμη να διασκεδάσεις. Αυτή η αλλαγή στη θέση της Σελήνης μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο κοινωνική και ανοιχτή σε κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Ο Ερμής κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και μέχρι τις 3/6 είσαι σε καλή κατάσταση για να μάθεις νέα πράγματα και να αναπτύξεις δεξιότητες. Είναι καιρός να συνδεθείς με τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ή θέλεις.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία πρόσθεσε την Παναγιώτα Λύτρα στο World Class Gymnast

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 15/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics