Breaking News
31 Ιανουαρίου 2023

Σε τουρνουά της κατηγορίας Feeder της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στο Ντίσελντορφ, θα κάνουν και αυτή τη χρονιά την αρχή σε διεθνείς συμμετοχές μέλη των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών.

Τον Ιανουάριο του 2022, στην καινούργια τότε βαθμίδα ατομικών αγώνων του World Table Tennis, είχαν αγωνιστεί στο ίδιο μέρος 3 πρωταθλήτριές μας κάνοντας την περσινή έναρξη για τα γαλανόλευκα χρώματα στις διεθνείς παρουσίες. Φέτος η γερμανική πόλη θα διοργανώσει δύο διαδοχικά Feeder τον Φεβρουάριο και η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και την Κατερίνα Τόλιου. Το πρώτο θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου και θα πάρουν μέρος και οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποί μας. Το δεύτερο θα γίνει από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου κι εκεί θα συνεχίσει η Τόλιου.Σε τουρνουά της κατηγορίας Feeder της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στο Ντίσελντορφ, θα κάνουν και αυτή τη χρονιά την αρχή σε διεθνείς συμμετοχές μέλη των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών.

Τον Ιανουάριο του 2022, στην καινούργια τότε βαθμίδα ατομικών αγώνων του World Table Tennis, είχαν αγωνιστεί στο ίδιο μέρος 3 πρωταθλήτριές μας κάνοντας την περσινή έναρξη για τα γαλανόλευκα χρώματα στις διεθνείς παρουσίες. Φέτος η γερμανική πόλη θα διοργανώσει δύο διαδοχικά Feeder τον Φεβρουάριο και η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και την Κατερίνα Τόλιου. Το πρώτο θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου και θα πάρουν μέρος και οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποί μας. Το δεύτερο θα γίνει από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου κι εκεί θα συνεχίσει η Τόλιου.


Να σημειωθεί ότι συμμετοχή για ν’ αγωνιστούν στο Ντίσελντορφ είχαν δηλώσει κι άλλοι διεθνείς μας, όπως ο Γιώργος Σταματούρος και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, ωστόσο επειδή υπολογίζονται οι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη οι διοργανωτές δεν μπόρεσαν να κάνουν δεκτούς άλλους αθλητές από την Ελλάδα, που είναι χαμηλά στο rankinglist.
Ο Σγουρόπουλος μπήκε στο WTT Feeder Düsseldorf I 2023 με το νούμερο 204 στην παγκόσμια κατάταξη και η Τόλιου στα WTT Feeder Düsseldorf Iκαι II 2023 με το νούμερο 186. Τόπος διεξαγωγής το γυμναστήριο Zentrum. Τα τουρνουά έχουν όλα τα ατομικά αγωνίσματα, αλλά οι δύο πρωταθλητές μας εμφανίζονται μόνο στο απλό.


Στο μεταξύ, ο Σγουρόπουλος μετείχε προχτές 28/01 στη 10η και εναρκτήρια αγωνιστική για τον 2ο γύρο της γαλλικής λίγκας (ProA). Η Ενεμπόν νίκησε εντός έδρας τη Ρουέν με 3-1, βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς και πάντα κοντά στον στόχο των πλέι οφ.
Ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών ηλικιών τοποθετήθηκε στη θέση 3 της ομάδας του. Έδωσε αμφίρροπη και θεαματική αναμέτρηση με τον Κορεάτη αμυντικό Λι Σεουντζούν και κάμφθηκε με 3-2 σετ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 31 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Ο Βραζιλιάνος Λουίζ Φελίπε αναμένεται απόψε στις 20:05 στο Ηράκλειο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics