Breaking News
28 Μαρτίου 2024

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών: Χρυσό μετάλλιο ο Λιότσος στα -68κ. και «αργυρή» η Γιάλλουρου στα -57κ.


Οι αγώνες συνεχίζονται την Παρασκευή (29/3) με τις ελπίδες για ακόμη ένα μετάλλιο, για την ελληνική αποστολή, καθώς αγωνίζεται η Ειρήνη Μαχαιρίδου, στα -67κ.

Μετά το χάλκινο μετάλλιο στα μικτά ζευγάρια poomsae με τους Μαχαιρίδου-Καλαϊτζής, ακόμη δύο μετάλλια ήρθαν να προστεθούν στις αποσκευές της ελληνικής αποστολής, σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τάεκβοντο Κωφών, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν, το Μπίσκεκ.

Ο Παύλος Λιότσος, επέστρεψε στο…θρόνο του. Μετά το ασημένιο μετάλλιο στην προηγούμενη διοργάνωση, στο Ιράν το 2021, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως το 2019 στη Σαμψούντα. Στο αγώνισμα Kyorugi στα -68κ. έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο δύο Κορεατών και τα κατάφερε. Αρχικά στον ημιτελικό του Λιμ Γκουνγιούν και στον τελικό του συμπατριώτη του, Κιμ Μίνχο.

Η Αλεξάνδρα Γιάλλουρου στην παρθενική της εμφάνιση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατάφερε και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, στο Kyorugi Γυναικών στα -57κ. Μετά από έναν εκπληκτικό ημιτελικό, επικράτησε της Μπερνέτ Μπαρσμέκοβα, αθλήτρια της διοργανώτριας χώρας με 2-0, και στον τελικό επικράτησε της Αϊζχαμόν Αμπντιλάτοβα, από το Καζακστάν και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Οι αγώνες συνεχίζονται την Παρασκευή (29/3) με τις ελπίδες για ακόμη ένα μετάλλιο, για την ελληνική αποστολή, καθώς αγωνίζεται η Ειρήνη Μαχαιρίδου, στα -67κ.

zoygla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με επιτυχία διοργανώθηκαν οι αγώνες ποδηλασίας «Arcadi Race»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics