Breaking News
05 Οκτωβρίου 2016

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Μαρσέλο Πλετς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 5 έως 15 χρόνια για εμπόριο ναρκωτικών!

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική ιστοσελίδα "Express" ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στη Γκλάντμπαχ (146 παιχνίδια με την φανέλα της), συνελήφθη για κατοχή 793 κιλών μαριχουάνας μετά από έρευνα που έγινε σε φορτηγό που του ανήκει.
Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Τολέδο της επαρχίας Παρανά, μετά από έφοδο της αστυνομίας. Στο όχημα βρέθηκαν ακριβών 793 κιλά και 300 γραμμάρια μαριχουάνας, ενώ εκτός του Πλετς συνελήφθησαν άλλοι δύο άνδρες ηλικίας 39 και 33 ετών αντίστοιχα. Ο Πλετς αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2011 και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την εκτροφή χοίρων ανοίγοντας επιχείρηση στα σύνορα με την Παραγουάη. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στις ομοσπονδιακές φυλακές του Κασκαβέλ. 
Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2008, ενώ στη συνέχεια πήγε στην Ομόνοια. Το καλοκαίρι του 2011 «κρέμασε τα παπούτσια του» στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την κασκαβέλ Ρεκρεατίβο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics