Breaking News
06 Οκτωβρίου 2016

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη κλήση του διεθνή φορ στην Εθνική Γαλλίας

Ο πρόεδρος της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έδωσε ελπίδες στον Καρίμ Μπενζεμά για επιστροφή του στην εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νοέλ Λε Γκραέ τόνισε: «Δεν μου αρέσει να επιβάλλονται δια βίου τιμωρίες σε κανέναν. Σήμερα που μιλάμε ο Μπενζεμά μπορεί να κληθεί στην εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η δικαστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται εξακολουθεί να είναι ανοιχτή. Γνωρίζω ότι ο Μπενζεμά θέλει να είναι στην εθνική ομάδα και νομίζω ότι το προσωπικό θέμα που είχε με τον Ντεσάν έχει ξεπεραστεί» 

Υπενθυμίζεται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάν άφησε εκτός αποστολής τον Μπενζεμά από το EURO 2016, λόγω της εμπλοκής του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με sextape.

Το όνομα του Μπενζεμά δεν ήταν ούτε στις επόμενες κλήσεις του Ντεσάν, μετά το EURO 2016, ώστόσο όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί σύντομα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics