Breaking News
17 Οκτωβρίου 2016

Στην Κρήτη βρίσκονται μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς θα συμμετέχουν σε φιλικό αγώνα για την στήριξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Ι, Ανδρέα Γιαννακουδάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στην Ιεράπετρα. 

Οι Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Κώστας Κιάσσος και Κώστας Φρατζέσκος, πόζαραν  στο δρόμο προς το Λασίθι και τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram, ο Σωτήρης Κυργιάκος. 

Με την ομάδα του Π.Σ.Α.Π. θα αγωνιστούν: Κώστας Χανιωτάκης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Νίκος Γκουλής, Νίκος Γεωργέας, Πέτρος Μαρινάκης, Γιάννης Χατζηνικολάου, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κιάσος, Χρήστoς Πολύζος, Κώστας Πούλιος, Nίκος Νιόπλιας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Φρατζέσκος, Νίκος Λυμπερόπουλος. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics