Breaking News
17 Νοεμβρίου 2016

Στη Πρωταθλήτρια Ευρώπης επιρρίπτουν ευθύνες στην Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Μοράτα

Εκτός δράσης για τον επόμενο ένα μήνα θα μείνει ο Άλβαρο Μοράτα, καθώς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο στο παιχνίδι της Ισπανίας με τα Σκόπια.

Η εξέλιξη αυτή έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι επιρρίπτουν ευθύνες στην ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως ο Μοράτα είχε έντονες ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα με τα Σκόπια, αλλά δεν προστατεύτηκε και αγωνίστηκε κανονικά στο φιλικό με την Αγγλία χωρίς να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Έτσι, ο Μοράτα, πρώτος σκόρερ της Ρεάλ φέτος με 8 γκολ, τίθεται νοκ άουτ για τον επόμενο μήνα και αυτό σημαίνει πως δεν θα παίξει ούτε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ούτε και στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics