Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2016

Με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε  4-2 της Κασίμα Άντλερς στην παράταση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

 Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό, ο Μπενζεμά από κοντά για το 1-0.  Στο 44'  μετά από αδράνεια του Βαράν, ο οποίος δεν κατάφερε να διώξει,ο Σιμπασάκι με ωραίο σουτ νίκησε τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα κάνοντας το 1-1 για την Κασίμα. Ο Σιμπασάκι και πάλι, στο 51ο λεπτό, με αριστερό σουτ νίκησε και πάλι τον Νάβας και έκανε το 2-1 για την Κασίμα. 

Επτά λεπτά αργότερα, ο Γιαμαμότο ανέτρεψε τον Λούκας, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι, ο Ρονάλντο ευστόχησε για το 2-2. Στο 98' ο Μπενζεμά με μία ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Ρονάλντο τετ-α-τετ και έγραψε το 3-2 για τη Ρεάλ.

Στο 104' ξανά ο Ρονάλντο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-2.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (108' Νάτσο), Βαράν, Ρονάλντο (112' Μοράτα), Κρόος, Μπενζεμά, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Λούκας Βάθκεθ (81’ Ίσκο), Μόντριτς (Κόβασιτς 105'). 

Κασίμα Άντλερς (Mασατάντα Ίσιι): Σογκαχάτα, Νίσι, Γιαμαμότο, Σότζι, Ουέντα, Ογκασαβάρα (68'Φαμπρίτσιο), Έντο (103' Ιτο), Καναζάκι, Σιμπασάκι, Ναγκάκι (114' Ακασάκι), Ντόι (88' Σουζούκι).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics