Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2016

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Ουχάν Ζαλ, καθώς η Κάλιαρι φέρεται να έκανε αποδεκτή την πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κινεζική ομάδα πιέζει για να ολοκληρωθεί άμεσα η συγκεκριμένη μετεγγραφή και ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ιταλική ομάδα και να προχωρήσει το θέμα της μετεγγραφής του στην κινεζική ομάδα. 

Ο Ρικάρντο Καλέρι αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο επόμενο διήμερο. Οι «πράσινοι» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ιμπάρμπο, καθώς θέλουν να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιό του. Σε περίπτωση αποχώρησης του Κολομβιανού, αδειάζει θέση ξένου στο ρόστερ των «πράσινων», κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί ένας παίκτης είτε για τη θέση του επιθετικού, είτε για αυτή του επιτελικού μέσου από την ξένη αγορά. 

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στα υπόλοιπα θέματα των αποχωρήσεων, με τους Ιβανόφ και Σάμπα να αναζητούν ομάδα για να αποχωρήσουν και τον Παναθηναϊκό να περιμένει πρόταση για τον Γουακάσο, προκειμένου να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics