Breaking News
31 Ιανουαρίου 2017

Δύο μεταγραφές νεαρών παικτών ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» απόκτησαν τους Λάζαρο Λάμπρου και Στέφανο Μουκτάρη, χωρίς να αναφέρεται στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα η χρονική διάρκεια των συμβολαίων τους. 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11. Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Έπαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος».

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5. Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics