Breaking News
-->

NBA: «Τυφώνας» Αντετοκούνμπο στη Βοστώνη (video)

30 Μαρτίου 2017

 

Καταπληκτική εμφάνιση από το Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, που κέρδισαν 103-100 μέσα στη Βοστώνη και έριξαν από την κορυφή της Ανατολής τους Σέλτικς, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους προς τα play offs του NBA.



Το Μιλγουόκι έχει βρει ρυθμό και χαρακτήρα για να κερδίζει ακόμη και σε μια θρυλική έδρα, όπως το Μπόστον Γκάρντεν, τους Σέλτικς, που είχαν αναρριχηθεί στην κορυφή της Ανατολής. Όμως τα "ελάφια" είναι αποφασισμένα για να μπουν στα play offs και κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος από τους δύο πυλώνες της νίκης της ομάδας του σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του NBA. Αγωνίστηκε 33 λεπτά και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους (8/17 2π., 2/4 3π. και 4/7 β.), μάζεψε 9 ριμπ. και είχε 3 ασσ., 3 κλ. και 3 κοψ. σε μια All Star εμφάνιση.

 

Από κοντά και ο Μίντλετον με 19 πόντους, 6 ριμπ και 5 ασσ. για τους Μπακς που παραμένουν 6οι στην ισοβαθμία με την Ατλάντα (39-36) αλλά με την φόρμα που έχουν, μπορούν στις τελευταίες 2 εβδομάδες να τους προσπεράσουν. Ξημερώματα Σαββάτου (03,00) θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν το ρεκόρ τους αντιμετωπίζοντας τους Πίστονς στην έδρα τους.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics