Breaking News
-->

Formula 1: Ο Μπότας στην pole position του γκραν πρι του Μπαχρέιν

16 Απριλίου 2017

Την πρώτη pole poisition της καριέρας του πανηγύρισε στα επίσημα δοκιμαστικά του γκραν πρι του Μπαχρέιν ο Βάλτερι Μπότας.


Ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές του τρίτου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω του τον ομόσταβλό του στη γερμανική ομάδα,

Λιούις Χάμιλτον και στην τρίτη τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull και ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari.
Ο Μπότας, παράλληλα, έγινε ο πρώτος οδηγός από την σκανδιναβική χώρα που κατάφερε να κερδίσει την pole position μετά τον Χάικι Κοβαλάινεν στο βρετανικό Grand Prix του 2008.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics