Breaking News
07 Ιουλίου 2017

O δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε πως οι ομάδες του ΝΒΑ ψάχνουν τον τρόπο για να πάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο... 

 


Συμπληρώνοντας στο ρεπορτάζ του ότι ο Greek Freak βλέποντας τα λάθη της διοίκησης θα κοιτάξει προς την έξοδο!
Μόνο που ο Γιάννης φαίνεται ότι είναι πιστός τους Μπας και έγραψε στα social media «Έχω πίστη στο DNA μου», προσθέτοντας στο τέλος ένα ελάφι (σ.σ. το έμβλημα των Μπακς)!
O δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε πως οι ομάδες του ΝΒΑ ψάχνουν τον τρόπο για να πάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο... Tags: SPORTS Ποδόσφαιρο Συμπληρώνοντας στο ρεπορτάζ του ότι ο Greek Freak βλέποντας τα λάθη της διοίκησης θα κοιτάξει προς την έξοδο! Μόνο που ο Γιάννης φαίνεται ότι είναι πιστός τους Μπας και έγραψε στα social media «Έχω πίστη στο DNA μου», προσθέτοντας στο τέλος ένα ελάφι (σ.σ. το έμβλημα των Μπακς)!

sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics