Breaking News
18 Μαΐου 2022

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!


Κριός
Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

Ταύρος
Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο και μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ό,τι αγαπάτε. Πετάξτε επίσης από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Δίδυμοι
Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σας κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, μια και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να εργασθείτε αμισθί. Θα ανταμειφθείτε στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σας αυτή…

Καρκίνος
Σήμερα με την σελήνη στον Τοξότη φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο η σχέση σας ή ο γάμος σας, αλλά δεν είναι η μέρα να εμβαθύνετε στην εξέταση των αισθημάτων σας. Κάποια νέα γνωριμία, μην περιμένετε να έχει διάρκεια αν είστε single, λόγω του ανάδρομου Ερμή… Εκτός και αν είστε σε ανάδρομο γεννημένοι.

Λέων
Προσέξτε τα λεγόμενα σας σήμερα, καθώς θα υπάρξει ο κίνδυνος να εκθέσετε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα ενός ατόμου, που σας το έχει εμπιστευτεί. Δεν πρέπει να αφήσετε ούτε καν υπόνοιες που να οδηγούν στην αποκάλυψη μυστικών… Αναφορικά με τα οικονομικά σας, χρειάζεται και στον τομέα αυτό ισχυρός αυτοέλεγχος! Τα μαγαζιά θα σας καλούν, καλό είναι όμως να βάλετε ωτοασπίδες, για τα σώσετε το βιβλιάριο καταθέσεων σας. Το βραδάκι θα φέρει εκπλήξεις στην ζωή σας, ίσως με την επανεμφάνιση ενός παλιού σας συντρόφου ή με ένα τολμηρό και επίμονο φλερτ ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Παρθένος
Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα σας φτιάξει την μέρα σήμερα. Δεν πρόκειται να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά… Οι οικονομικές ανησυχίες σας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλεια σας για το αύριο. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτε.

Ζυγός
Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Σκορπιός
Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. Η ψυχραιμία σας σε μια κατάσταση έντασης που θα υπάρχει θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία και να δούνε τα εμπλεκόμενα άτομα τις καταστάσεις στην σωστή τους διάσταση.

Τοξότης
Επενδύστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και σας χαλαρώνουν. Αφιερώστε χρόνο στην κουζίνα, εάν σας ευχαριστεί, δοκιμάζοντας καινούργιες συνταγές, ασχοληθείτε με ένα καινούργιο χόμπι, αλλάξτε το στιλ σας ή επενδύστε στην μάθηση νέων πραγμάτων και δεξιοτήτων. Ακόμη και εάν θέλετε να γυμναστείτε λίγο για να ξεπιαστείτε, αποφύγετε την βαριά προπόνηση και την καταπόνηση του σώματος σας. Σημαντικό είναι, με ότι και αν ασχοληθείτε, να σας ευχαριστεί και να μη σας καταπονεί!

Αιγόκερως
Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Δώστε προτεραιότητα στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων.

Υδροχόος
Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Ιχθείς
Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Σήμερα παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία για μια έκτακτη τονωτική ένεση στα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

Πηγή: alindakanaki.gr
Διαβάστε επίσης

Αποτελέσματα NBA {vid}

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 18/05/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics