Breaking News
21 Απριλίου 2024

Ο Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης πέρασε νικηφόρα από το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού "Μελίνα Μερκούρη", επικρατώντας με 77-54 του ΑΣΚΑ Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ με αμαξίδιο.

 


Στην Κρητική ομάδα στοίχισε περισσότερο η αστοχία στην πρώτη περίοδο (4-18 επιμέρους σκορ). Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του αθλητή του Ηρακλείου, Αλεξάνδρου Σέβτσοφ, στο παρκέ, ο οποίος αναμένεται να έχει κομβικό ρόλο στις επερχόμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο – Μέγας Αλέξανδρος 54-77
Δεκάλεπτα: 4-18, 18-23 (ημιχ), 13-14, 19-22
Διαιτητές: Αρτεμάκη, Κώτσου
Κομισάριος: Δημητρουλάκης

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Κυριακούδη): Χουρδάκης, Γαστεράτος, Μαράκης, Σέβτσοβ, Παπαδάκης 23, Σταματάκης 22, Στυλιανακάκης 6, Τζωρμπατζάκης, Ψαράκης 3.

Μέγας Αλέξανδρος (Χατζηζωγίδου) : Διμπιτούζης Α. 8, Καραδήμος 12, Καλογιάννης, Διμπιτούζης Π. 16, Κεφάλας 8, Artigas 10, Kheradmnan 23.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Μιχάλης Ψαράκης δήλωσε στη Facebook σελίδα της ομάδας του:

«Σήμερα δώσαμε ακόμη έναν τελικό, όπως είναι δηλαδή κάθε αναμέτρηση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε με τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούσαν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος για ακόμη μία φορά παρουσιάστηκε δυνατός και έφτασε σε μία νίκη, μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε την ομάδα που πέρυσι έφτασε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Εμείς συνεχίζουμε τη μάχη που δίνουμε για παραμονή στην Α1 κατηγορία, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η επόμενη αναμέτρηση αφορά το θεσμό του Κυπέλλου και αντίπαλός μας είναι η Δωδεκάνησος.

Αφού ολοκληρωθεί αυτό το παιχνίδι έρχεται ο αγώνας με την ΑΕΚ, ο οποίος είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας. Σε αυτή την αναμέτρηση σκοπεύουμε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της φετινής χρονιάς.»

athlitiko.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για μια διατροφή που μειώνει το ουρικό οξύ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics