Breaking News
17 Μαΐου 2024

Σπουδαία εμφάνιση από την Τζουλάκη στο Πανευρωπαϊκό XCO



Μία ακόμα εξαιρετική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, Αθηνά Τζουλάκη, η οποία κατετάγη στην 34η θέση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας XCO.
Η Ρεθυμνιώτισσα ποδηλάτισσα αγωνίστηκε στη Ρουμανία και κατάφερε να ξεχωρίσει για μία ακόμα φορά. Μάλιστα η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συνιστά από μόνη της επιτυχία και πόσο μάλλον από τη στιγμή που μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Η Τζουλάκη όμως όχι μόνο τον ξεπέρασε, αλλά ήταν ανάμεσα στις αθλήτριες που διακρίθηκαν, καταφέρνοντας να συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στο… «μαγικό» του χέρι και την επιστημονική του κατάρτιση του Αθανάσιου Φονταρά που συνέβαλε στην αρτιότερη αποκατάσταση της αθλήτρια του Άτλαντα προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Σημαντική ήταν η στήριξη και η βοήθεια του Δημήτρη Γεωργακόπουλου με το Scott bike για να μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.
«Συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά για τους επόμενους στόχους, βάζοντας πλέον τον πήχη των επιτυχιών ψηλότερα!», τονίζουν στο σωματείου του Ρεθύμνου.

Εν τω μεταξύ, στη Μίλατο βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣ Άτλαντα, συμμετέχοντας τον αγώνα θυσίας Σπηλαίου της περιοχής, όπου δεν έλλειψαν οι διακρίσεις.
Η Ζωή Φωτάκη κατέκτησε την 2η θέση στα Μίνι μικρά κορίτσια, ο Άγγελος Φωτάκης κατετάγη 4ος στα Μίνι μεγάλα αγόρια, η Μαριλέτα Κουμιωτάκη και η Ελβίρα Τζουλάκη τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση, αντίστοιχα, στις Παγκορασίδες, ενώ η Γεωργία Χουρδάκη φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Κορασίδων.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 16/05/2024

 

 

 

 

H αγωνιστική δράση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ξεκινάει με το 45ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics