Breaking News
13 Ιουλίου 2016


Ο Έλληνας σέντερ ανήκει πλέον στον Παναθηναϊκό, όμως, όπως τονίζει και στην επιστολή του, η ομάδα της Βασκωνίας θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του.



Αναλυτικά το «αντίο του Γιάννη Μπουρούση στην Λαμποράλ και τους φιλάθλους της:

«Ευχαριστώ τη Βιτόρια και τη Λαμποράλ για μια αξέχαστη σεζόν

Θέλω να αποχαιρετήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, ένα καταπληκτικό κοινό και μια πόλη του μπάσκετ που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μου μέρα στην πόλη. Ήταν μια απίστευτη, αξέχαστη χρονιά και διαβεβαιώνω τους φιλάθλους πως θα την κουβαλώ για πάντα στην καρδιά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Λαμποράλ για την προσπάθεια που έκανε να με κρατήσει. Θα μπορούσα να μείνω στη Βιτόρια, αλλά ένιωσα πως για μένα και την οικογένειά μου η καλύτερη επιλογή, αν δεν πήγαινα στο ΝΒΑ, θα ήταν να μείνω στην πατρίδα μου.

Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι και νιώθω πως κι εσείς είστε περήφανοι για μένα και τους συμπαίκτες μου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics