Breaking News
18 Ιουλίου 2016

Χάθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Βίκτορ Κλαβέρ, καθώς ο Ισπανός φόρογουορντ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα.


Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε σήμερα στην υπόθεση της μεταγραφής του Βίκτορ Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης δεν θα ενταχθεί τελικά στο ρόστερ των «πρασίνων», αλλά σε αυτό της Μπαρτσελόνα. Εκεί, όπου θα βρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν άψογα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Σήμερα ήταν η καθοριστική μέρα στην υπόθεση του διεθνούς παίκτη, καθώς χθες παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά και των δημοσιογράφων για να τον βρουν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Η ομάδα της Βαρκελόνης πρόσφερε τη ρήτρα των 2 εκ. ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία που υπήρχε με τη Βαλένθια, κι αφού κατέβαλλε το σχετό ποσό στις «νυχτερίδες» ο Κλαβέρ θα ενταχθεί στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα».
Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στο «τριφύλλι», καθώς όπως ήταν γνωστό από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, οι άνθρωποι της ΚΑΕ είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Κλαβέρ. Όταν, όμως, έφτασε η ώρα για να... πέσουν οι υπογραφές οι εκπρόσωποι του παίκτη άρχισαν να προβάλλουν διάφορα ζητήματα στο τραπέζι.
Οι «πράσινοι» μετά την εξέλιξη αυτή κάνουν λόγο για «χρησιμοποίηση από την πλευρά του αθλητή» και πλέον, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πρέπει να εξετάσεις κάποιες άλλες λύσεις για την φροντ λαιν της ομάδας.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics