Breaking News
20 Ιουλίου 2016

Στο νέο φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 6.30 το απόγευμα στο Πράβετς επικεντρώνεται η προσοχή για τον Πλατανιά.

 Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα αντιμετωπίσει την βουλγαρική Μοντάνα 1921 με στόχο να δείξει ακόμα καλύτερα πράγματα σε σχέση με το πρώτο φιλικό.

Φυσικά, ανάμεσα σε αυτά που δεσπόζουν είναι η συμμετοχή στον αγώνα του Βούλγαρου αμυντικού Φιλιπόφ που θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Παράσχο. Ηδη ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει κάποια δείγματα των ικανοτήτων του στο πλαίσιο των προπονήσεων που λαμβάνει μέρος με τον Πλατανιά, αλλά σε κάθε περίπτωση ένα πιο ασφαλές δείγμα θα υπάρξει σε αυτό το φιλικό.

Από εκεί και πέρα, ο Γ. Παράσχος θα δώσει την ευκαιρία και πάλι να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες. Ενδεχομένως ανάμεσα σ’ αυτούς να μην είναι ο Κάργας που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση, ο Ηλιάδης.

Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη φορά το φιλικό θα γίνει στη βάση όπου προπονείται ο Πλατανιάς, όπως εξάλλου και τα δύο επόμενα που θα ακολουθήσουν, με Χάποελ και Ξάνθη, οπότε δεν θα χρειαστεί ξανά η ομάδα να φύγει από το Πράβετς. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics