Breaking News
02 Αυγούστου 2016

Ο Εντγκάρντο Μπάουσα είναι ο εκλεκτός της αργεντίνικης ομοσπονδίας για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Ο Εντγκάρντο Μπάουσα είναι ο εκλεκτός της αργεντίνικης ομοσπονδίας για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο από τον πάγκο της «αλμπισελέστε». Ο έμπειρος τεχνικός θα εργαστεί για πρώτη φορά σε πάγκο εθνικής ομάδας και κατάφερε να κερδίσει το χρίσμα από την ομοσπονδία της χώρας, παρότι στη σχετική λίστα υπήρχαν και μεγαλύτερα ονόματα Αργεντινών προπονητών. Ο 58χρονος τεχνικός έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στις Ροσάριο Σεντράλ, Βελές Σάρσφιλντ και Σαν Λορένσο. Με την τελευταία είχε κατακτήσει το Copa Libertadores του 2014. Το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Ουρουγουάη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics