Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει ότι ο Κύπριος έστειλε εκ μέρους της ΦΙΦΑ επιστολή στην Ομοσπονδία, και την κοινοποίησε στον Κοντονή, ζητώντας της να έρθουν ξανά στην Αθήνα για να δώσουν οριστικό τέλος στο θέμα της διαιτησίας.

Δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια η ΦΙΦΑ. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ και την οποία κοινοποίησε στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή προτείνει στην Ομοσπονδία να έρθει ξανά στην Αθήνα το κλιμάκιο της ΦΙΦΑ και να λύσει οριστικά το θέμα της διαιτησίας!

Ο κ. Κουτσοκούμνης αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόσφατη συνάντηση με τις ΠΑΕ η οποία δεν έγινε αφού την «τορπίλισε» ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Σημειώνει προς την ΕΠΟ ότι «θα είχατε τους λόγους σας» για την ματαίωση «παρόλο που εκφράσαμε τη λύπη και την απογοήτευσή μας γι αυτό».

Δεν μένει όμως εκεί αφού τονίζει πως η ΦΙΦΑ γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει με τη διαιτησία στην Ελλάδα και δηλώνει πρόθυμος προς την διοίκηση της ΕΠΟ, αν του απευθύνει πρόσκληση, να έρθει ξανά τις επόμενες ημέρες με το κλιμάκιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στην Αθήνα και να λύσουν «οριστικά», «τελειωτικά» το θέμα της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι παράγοντες των ΠΑΕ ενημερώθηκαν για την επιστολή από τον κ. Κοντονή και η Σούπερ Λίγκα θα στείλει επιστολή στη ΦΙΦΑ ζητώντας την έλευση του κ. Κουτσοκούμνη στη χώρα μας για να δοθεί οριστική λύση στη διαιτησία και να αρχίσει το πρωτάθλημα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics