Breaking News
05 Ιουλίου 2017

Γεννήθηκε στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν στις 02/07/1969. Σήμερα εργάζεται σαν Οperation & F&B Μanager στο ξενοδοχείο Cactus Royal 5*


Aπό το 1995 εως το 2015 διετέλεσε καθηγητής μαγειρικής τέχνης στον Ο.Τ.Ε.Κ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (πρώην Σ.Τ.Ε.) και εκπαιδευτής με πολυετή πείρα σε σεμινάρια Κ.Ε.Κ.

Έχει διδάξει μία πληθώρα μαθημάτων όπως: μαγειρική τέχνη, στοιχεία ζαχαροπλαστικής τέχνης, εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μαγειρείου, εδεσματολογία, διαιτολογία, διακόσμηση παρασκευών και αρχές λειτουργίας επισιτιστικών μονάδων κ.α.slide corporate 1

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Ε.Κε.Πις), καθώς επίσης από τον ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής έχει συγγράψει δύο βιβλία μαγειρικού ενδιαφέροντος: το πρώτο που έχει τίτλο «5 κινήσεις, 1 γεύση, για 6 φίλους» το οποίο περιέχει συνταγές ζυμαρικών με ελαιόλαδο και το δεύτερο με τίτλο «Διακόσμηση Εδεσμάτων» που μας παραπέμπει σε ένα «ταξίδι στη διακόσμηση».

Είναι αξιολογητής Καταστημάτων Εστίασης για την χορήγηση του σήματος «Ποιότητα Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης».

Δημιούργησε την Ακαδήμεια Σχολής Γεύσης, την οποία στηρίζει τόσο με την πλούσια εμπειρία του στο χώρο της Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Εστιατορικής, όσο και με την πείρα του και την αυστηρή υπευθυνότητα του στην Διοίκηση και Διεύθυνση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων. Ηγείται μιας ομάδας έμπειρων και άρτια καταρτισμένων καθηγητών, που εγγυάται να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει σωστά και ολοκληρωμένα τους μελλοντικούς επαγγελματίες στο χώρο της Μαγειρικής, της Ζαχαροπλαστικής και της Εστιατορικής.

Διδάσκω την τέχνη της Μαγειρικής και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου :
Κινητό Τηλέφωνο: 6944905212
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics