Breaking News
15 Μαΐου 2021

Τα συγχαρητήρια του Αυγενάκη στον 16χρονο σκακιστή του ΟΦΗ

Εντυπωσιασμένος ο υφυπουργός Αθλητισμού με τον νεαρό πρωταθλητή Ελλάδας.

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπιδάκη, ο οποίος είναι σκακιστής του ΟΦΗ και αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία μαθητών Λυκείου, στα Πανελλήνια Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα.

Το σχετικό μήνυμα του υφυπουργού: «Είχα τη χαρά να συναντήσω από κοντά και να συγχαρώ τον 16χρονο σκακιστή του ΟΦΗ, Γιώργο Παπιδάκη, ο οποίος αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία μαθητών Λυκείου, στα Πανελλήνια Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα.

Οι αγώνες έγιναν διαδικτυακά και με το σύστημα εποπτείας ηλεκτρονικού ελέγχου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ώστε να αποκλείεται η δυνατότητα υποβοήθησης των σκακιστών.

Εξαιρετικό παιδί, επιμελέστατος μαθητής και με τόσο συγκροτημένη σκέψη και πειθαρχία, που άλλωστε απαιτεί το απαιτητικότατο πνευματικό άθλημά του.

Μπράβο, Γιώργο!

Συνέχισε έτσι, κυνήγα τα όνειρά σου και είμαι βέβαιος ότι θα τα εκπληρώσεις, κάνοντάς μας πολλές φορές υπερήφανους με τις επιτυχίες σου».

capitano.gr

Διαβάστε επίσης

 

Ο καιρός σήμερα 15/05/2021

 

Ορεινή Ποδηλασία – : Άσχημη πτώση για την πρωταθλήτρια κόσμου [vids]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics