Breaking News
21 Μαΐου 2021

Κανονικά θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι στην Σοχώρα μεταξύ του Ρεθυμνιακού και του Πλατανιά παρότι ο κορονοϊός… επισκέφτηκε την ομάδα του Ρεθύμνου.

από mikriliga.com:

 

Κανονικά θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι στην Σοχώρα μεταξύ του Ρεθυμνιακού και του Πλατανιά παρότι ο κορονοϊός… επισκέφτηκε την ομάδα του Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα rethymnosports.gr από τον Ρεθυμνιακό επικοινώνησαν με την ΕΠΟ, ζητώντας ουσιαστικά τη ματαίωση του αγώνα και τη μετάθεση του σε άλλη ημερομηνία, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση, μιας και όπως τονίζεται δεν μπορεί να υπάρξει αναβολή διότι δεν υπολογίζονται τα κρούσματα που προκύπτουν σε μία ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά μόνο όσα δηλώνονται 48 ώρες και λιγότερο πριν από τη διεξαγωγή του εκάστοτε παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι πως ο Ρεθυμνιακός θα παρουσιαστεί αποδεκατισμένος σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι και πολύ σημαντικό για την παραμονή του στην κατηγορία.


Διαβάστε επίσης

WRC, Πορτογαλία: Ο Σόρδο ηγείται μετά το πρώτο πρωί

 

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κυρίδου, Ντούσκος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics