Breaking News
17 Αυγούστου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Κάκωση στο γόνατο ο Βάτερμαν


Μέρα με τη μέρα θα επανεκτιμάται η κατάστασή του
Τα προβλήματα δεν λείπουν στον ΟΦΗ. Ο Βάτερμαν ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο γόνατο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ήδη καλύτερα και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Συγκεκριμένος χρόνος επιστροφής δεν έχει δοθεί από το ιατρικό τιμ.

Από εκεί και πέρα, εκτός σταθερά παραμένει ο Τσιλιανίδης. Ο τελευταίος συνεχίζει τη θεραπεία του και η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει το λιγότερο τρεις εβδομάδες αργότερα. Ανάλογα με το πώς ανταποκρίνεται και ο οργανισμός του, θα κλειδώσει το πότε θα γυρίσει.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης εκτός του Τσιλιανίδη την Τρίτη (17/8) έκανε και ο Στάικος, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ναμπί. Αυτό περιελάμβανε παιχνίδι μικρών σχέσεων, ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τέλος, ατομικό λόγω αποφόρτισης έκαναν οι Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο και Σελίμοβιτς. Ο Σαρδινέρο έκανε στο γυμναστήριο και ο Τοράλ θεραπεία.

sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Άυριο στο Παγκρήτιο το δεύτερο φιλικό του Εργοτέλη με Αλμυρό

 

 

Πόρος: Με Ρωμανό αντί ΠΑΝΟΜ το πρώτο φιλικό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics