Breaking News
21 Αυγούστου 2021

Το σημερινό (18:00) φιλικό στην Αθήνα αποτελεί την... πρόβα τζενεράλε ενόψει SL1

 

Πρόβα πρωταθλήματος, παρά τις απουσίες βασικών παικτών, θεωρείται για τον ΟΦΗ το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται από χθες στην Αθήνα για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών λίγες μέρες πριν την έναρξη της Super League, αφού όλα δείχνουν ότι τελικά θα έχουμε πρεμιέρα το σαββατοκύριακο 28 και 29 Αυγούστου.

Στην αποστολή για το σημερινό φιλικό συμπεριελήφθη και ο Φελίπε Γαγιέγος. Ο Χιλιανός μέσος συμμετείχε κανονικά σε όλο το χθεσινό πρόγραμμα και θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

Στον αντίποδα, αρκετές είναι οι απουσίες με παίκτες που είναι τραυματίες ή προέρχονται από τραυματισμό, ενώ εκτός έμειναν και αυτοί που τις τελευταίες μέρες δεν προπονούνται σε φουλ ρυθμούς για προληπτικούς, κυρίως, λόγους επειδή αισθάνονται "βαριά" τα πόδια τους.

Έτσι, κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθούν στην παρούσα φάση, αφού όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στην αποστολή δε μετέχουν λοιπόν οι Σαρδινέρο, Βάτερμαν και Ναμπί, που ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης, οι Ντε Γκούζμαν, Σελίμοβιτς και Μεγιάδο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στάικος και Τσιλιανίδης οι οποίοι συνεχίζουν την αποκατάστασή τους. Τέλος, στο... απουσιολόγιο είναι και ο Τοράλ που κάνει θεραπεία για τον μυϊκό τραυματισμό.

Εκτός φυσικά και οι Γιάννου και Φερέιρα, που δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ο νεαρός Χαλκιαδάκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Γαγιέγος, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γρίβας, Καμάου, Νοικοκυράκης, Φαν Ντάινεν και Καστάνιος.

Η επιστροφή στο Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη απόψε το βράδυ, αμέσως μετά το παιχνίδι.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 21 Αυγούστου γιορτάζουν

 

 

 

Το συγκινητικό μήνυμα Παπαμαρκάκη για Ντουσάκη και Θωμαδάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics