Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός
Συνομιλίες, σκέψεις ή μελέτες είναι πιθανό να είναι επιβραβευτικές και εμπνευσμένες σήμερα. Ωστόσο μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα αργότερα σήμερα μπορεί να φέρει μερικά περίπλοκα συναισθήματα στην επιφάνεια. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις τον φόβο με την αγάπη για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες δραστηριότητες θα φέρουν νέους θαυμαστές στη ζωή σου.

Ταύρος
Ενώ μπορεί να απολαμβάνεις σήμερα χρήσιμες, φιλικές συνομιλίες είναι προτιμότερο να αποφύγεις την εμμονική συμπεριφορά. Αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με αρνητικά συναισθήματα ή περίπλοκα θέματα. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και είναι πολύ δελεαστικό να εκφράζεσαι έμμεσα.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή διδασκαλίας ή μάθησης και οι άλλοι σε εκτιμούν για τη μοναδική διορατικότητά σου. Ακόμα κι έτσι οι σημερινές ενέργειες είναι φορτωμένες και τεταμένες. Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει καχυποψία ή τρωτά σημεία. Οι σχέσεις δεν είναι ιδιαίτερα απλές και μπορεί να αισθανθείς κάποιες συναισθηματικές παγίδες μέσα απο τις αλληλεπιδράσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, περίπλοκα παρελθοντικά θέματα επανέρχονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Οι συνομιλίες για συναισθηματικά ή προσωπικά θέματα μπορεί να είναι πιο ανταποδοτικές σήμερα. Η εναρμόνιση με την οικογένεια ή η επίλυση ενός πρακτικού θέματος σου προσφέρει ικανοποίηση. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση κυρίως αν διαπιστώσεις πως κάποιος στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου. Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι κάποιος προσπαθεί να σε κατευθύνει. Επίλεξε ευχάριστες και ανάλαφρες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη έως και ονειροπόλα.

Λέων
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν υποστηρικτικές στιγμές διδασκαλίας ή μάθησης. Το να μοιράζεσαι σκέψεις και να αναπτύσσεις πλούσιες νέες ιδέες μπορεί να σε ανταμείψει. Ωστόσο μια όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι δύσκολη, προκαλώντας ένταση και ίσως επηρεάσει τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Οι ανησυχίες σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, αγαπημένοι φίλοι φροντίζουν για σένα και μπορείς να τους ανοίξεις την καρδιά σου.

Παρθένος
Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για την κατάρτιση σχεδίων μάρκετινγκ ή προϋπολογισμών και το μυαλό σου είναι γόνιμο και επινοητικό. Ακόμα κι έτσι μπορεί να βιώσεις κάποια απογοήτευση σήμερα για τα προσωπικά οικονομικά, τις αξίες και τις ιδέες που φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με εκείνα που πιστεύεις ή που διεγείρουν τους φόβους σου. Η ανησυχίες σου επηρεάζουν και τη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Είσαι σε καλή κατάσταση για να επιδιώξεις ένα προσωπικό ενδιαφέρον ή έργο, καθώς παίρνεις αρκετά καλά και διαφορετικά κομμάτια του παζλ που συγκεντρώνονται κυρίως σε πνευματικό επίπεδο. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα αργότερα σήμερα και οι ενέργειες είναι δύσκολες κυρίως στις σχέσεις. Αυτή η πτυχή μπορεί να προκαλέσεις ανησυχίες ή φόβους ή κάποια σύγκρουση μέσα σου. Μοιράσου τα όσα σε απασχολούν συναισθηματικά με τα αγαπημένα, φιλικά σου πρόσωπα.

Σκορπιός
Σήμερα είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για δουλειά στα παρασκήνια, έρευνα ή συνομιλίες σχετικά με ιδιωτικά θέματα που φαίνονται φυσικά και οδηγούν σε θεραπεία. Ένας άνετος ρυθμός είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, ωστόσο μια όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να απαιτεί ευαίσθητο χειρισμό. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου να μην ξεφύγουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην κατηγορείς για τα πάντα τον εαυτό σου.

Τοξότης
Υπάρχει θετική ενέργεια γύρω σου σήμερα όμως όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να γίνεται περίπλοκη. Ζητήματα γύρω από αξίες, χρήματα ή θέματα ιδιοκτησίας και ορίων μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Σε συναισθηματικό επίπεδο η μέρα είναι βαριά με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα για αυτό και οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και κινήσου με βάση τη λογική.

Αιγόκερος
Αν μπορείς να διαχειριστείς τον χρόνο χωρίς παρεμβολές ώστε να μπορείς να κάνεις τα δικά σου πράγματα πιθανότατα να ωφεληθείς. Ωστόσο μια όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει πιθανή ένταση και ανταγωνισμό. Κυρίως είναι αισθητό με εκείνους που έχουν εξουσία ή οι αλληλεπιδράσεις να σου δημιουργούν άγχος. Προστάτευσε τη συναισθηματική σου ζωή από τις προσωπικές ανασφάλειές σου.

Υδροχόος
Υπάρχει καλή ενέργεια για να αναδιατάξεις και να επανασχεδιάσεις τα έργα, τα σχέδια και το προσωπικό σου περιβάλλον σήμερα. Ωστόσο ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αργότερα σήμερα είναι περίπλοκο και τείνει να διεγείρει οποιεσδήποτε καταστάσεις προς τα άκρα. Είναι πολύ εύκολο να αντιδράσεις υπερβολικά για αυτό προστάτεψε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις προσωπικές ανάγκες σου.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει δισταγμό ή παύση. Μπορείς εύκολα να αποπροσανατολιστείς για αυτό προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς περισσότερο με τις δικές σου ανάγκες και να μην εξαντλήσεις την ενέργεια σου με το τι θέλουν οι άλλοι. Αν προσπαθήσεις να πιέσεις καταστάσεις το πιθανότερο είναι να τις μπλοκάρεις.

tlife.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο «χρυσός» Γκαβέλας σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων! (vid)

 

 

 

ΟΦΗ: Το χρονοδιάγραμμα για Μεγιάδο και η περίπτωση Γιακουμάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics